Fiica lui Codin Maticiuc împlinește 4 ani! Cel mai frumos mesaj scris de un tată: „Știam că o să te iubesc. Nu știam că o să fiu…”

Publicat: 04 apr. 2023, 13:06 Autor: Camelia Vedete

Fiica lui Codin Maticiuc împlinește 4 ani! Cel mai frumos mesaj scris de un tată: „Știam că o să te iubesc. Nu știam că o să fiu…”

Smaranda, fiica lui Codin Maticiuc, a împlinit astăzi, 4 martie 2023, vârsta de 4 anișori. Cu această ocazie, actorul a scris un mesaj pe rețelele de socializare. Mesajul, alături de fotografia fiicei, au devenit imediat virale în mediul online.

„Știam că o să te iubesc. Nu știam că o să fiu și îndrăgostit de tine. Nu mi-am imaginat că o să stau atât de des în genunchi cu brațele deschise sperând să te arunci tu în ele. N-o faci mereu dar eu te voi aștepta întotdeauna. Când o faci însă, mă strângi tare și-ți lași capul pe umărul meu și eu mă ridic cu tine. Mereu ne vom ridica împreună. Îmi afund nasul în părul tău doar ca să te respir. Îți promit un castel și un regat și tu închizi ochii și-ți imaginezi. Nu vor fi întocmai cu cele din povești dar îți vor ajunge și le vei împărți bucuroasă cu fratele și sora ta. Castel îți va fi casa, cu a sa curte unde ți-am urcat luna în copac de Crăciun și unde ți l-am adus pe Peter Pan să-ți vegheze geamul camerei tale. Regat va fi o țară un pic mai bună după bunicii și părinții tăi. Nu va fi a ta, am să te învăț că tu îi aparții și vei ști să o servești cu bucurie.

La mulți ani, iubirea mea. Te port în brațele mele, te adulmec și te învârt și o voi face mereu, indiferent cât de mare te faci sau cât voi îmbătrâni eu. Sunt cu tine și când nu sunt.

#smaranda

04 pe 04.04″, a scris Codin Maticiuc în mediul online.

Cum se pregătește Codin Maticiuc pentru venirea pe lume a celui de-al doilea copil

Codin Maticiuc se mută în casă nouă în curând. Actorul și-a propus să facă schimbarea până vine pe lume cel de-al treilea copil al lui, jumătatea lui fiind din nou însărcinată.

Codin Maticiuc, actorul ce-l interpretează pe Iulică în serialul “Clanul”, se pregătește  se mute în casă mai marenouăodată cu venirea pe lume a celui de-al treilea copil.

Acesta ne-a dezvăluitîntr-un interviu exclusiv, cum se simte iubita lui însărcinată, ce planuri are de viitor, unde și cu cine și-a petrecut cele 4 zile de vacanță la Londra. Altă vacanțăvara asta, n-a avut pentru  filmează de zor pentru serialul “Clanul”, ce se va difuza din 8 septembrie, la Pro Tv.

Codin Maticiuc se împarte între filmările pentru „Clanul” și mutatul în casă nouă

Am înțeles că e distracție maximă în pauzele de filmări la “Clanul”

Codin Maticiuc: Chiar  distrez foarte tare în pauzele de filmărimai ales cu George Ivașcu, cu Pelicanul, noi suntem Iulică și Pelicanul, acest cuplu de infractori. Ne facem farse unul altuia în pauze. E foarte plăcutȘi  pot distra la filmările la care sunt doar actor. Dacă sunt și producător nu  distrez deloc.

Ce faci cu viața ta personală acum? Urmează să fii din nou tătic…

Codin Maticiuc: Muncesc și la viața personală, sunt atent și la viața profesionalăla cea socială – cu spitalele publice pe care le susținÎn viața personală vine al treilea copil și atunci… dai și trage la asta. Ne-am mutat dintr-o casă în alta, se întâmplă lucruri, facem mutăriStăm încă în cea veche, dar o pregătim pe asta nouă. Am nevoie de mai multe dormitoare. Până acum eram foarte bine, dar acum… cu încă un copil, ne mai trebuie spațiu. Citește tot interviul aici.

Publicat: 04 apr. 2023, 13:06 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă