EXCLUSIV | Denis Hanganu, peripeții la filmările sezonul 4 “Clanul”: “Am avut niște lupte și aproape că mi-au spart nasul. Sunt foarte julit”

Publicat: 05 mart. 2024, 22:00 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Denis Hanganu, peripeții la filmările sezonul 4 “Clanul”, ce se difuzează în fiecare luni, de la 20.30, la Pro Tv și în avans pe Voyo.

Denis Hanganu a avut peripeții la filmările sezonul 4 “Clanul”, ce se difuzează în fiecare luni, de la 20.30, la Pro Tv și în avans pe Voyo. Actorul a avut câteva scene de luptă cu cascadori și s-a lovit la nas.

S-a pricopsit cu o julitură zdravănă, astfel s-a văzut nevoit folosească make-up când a ieșit din casă. El ne-a dezvăluit întâmplarea, recent, la evenimentul de lansare a ultimului sezon “Clanul”.

Denis Hanganu, peripeții la filmările sezonul 4 “Clanul”. S-a julit la nas

Denis, ce faci?

Ce să fac, uite bine, bucuros la modul realmente sunt bucuros, pentru că e începutul sfârșitului într-un fel… și sunt foarte mândru de mine. Sunt foarte mândru de întreaga echipă. Pentru că am ajuns la sezonul 4 “Clanul” și pentru că n-am ajuns oricum… ci am creat efectiv un fenomen național cu acest serial, împreună cu o echipă extraordinară.

Am spart bariere, am învins tot felul de prejudecăți vechi și am ridicat foarte sus nivelul calității serialelor în România. Am ridicat ștacheta foarte sus în ceea ce privește nivelul calității serialelor in România. Se vede asta, se vorbește în târg mult de noi, suntem dați tot timpul drept reper. Si asta nu poate decât să mă bucure, pentru că a fost în spate o muncă absolut colosală.

Altfel, repet, am scos acum paralel cu filmările la sezonul 4 “Clanul”, trei premiere la teatru și, bineînțeles, așa cum serialul va avea și un sfârșit că, în general, astea de ficțiune au mai devreme sau mai târziu un sfârșit, nu sunt ca cele de comedie, unde perioada de difuzare poate fi mult mai lungă.

„După pandemie din 10 spectacole, am rămas cu 2”

Încerc să-mi refac repertoriu, pentru că, după pandemie din 10 spectacole, am rămas cu 2, așa că da, așa se întâmplă la toti colaboratorii. Și atunci încerc să-mi refac repertoriu și să cheme lumea la teatru, să avem spectacol, să joc și să am activitate. Și cel mai important, am mai spus asta, cred că am și vreau să am mai multă activitate, pentru că în curând filmările se vor termina și vreau să apară altele. Și așa a trebuit să refuz niște roluri până acum din cauza sau datorită filmărilor, nu știu cum e mai corect să spun.

Ce vei face după aceea? O să îți lipsească filmările la “Clanul”?

Da, îți lipsește. Doar că eu sunt un actor cu picioarele pe pământ și mai mult decât un actor, sunt un om foarte cumpătat și am plecat din teatru, mă întorc în teatru. Sunt actor la bază, cu o anumită pregătire și n-am emoții de genul ăsta, adică, așa cum nu m-a luat de cap celebritatea sau toată vraja asta a vizibilității la nivel național, nici până acum, nici de acum încolo nu o să fie. Sunt cu mine, cu drumul meu.

Denis Hanganu: „Nu puteam să apar cu nasul roșu ca de Rudolf”

La voi mereu se întâmplă să aveți peripeții unele mai haioase, altele mai puțin haioase. Pentru că e multă acțiune în “Clanul”. Ce întâmplare ne poți dezvălui?

Chiar ieri, pentru una dintre luptele din finalul sezonului, am avut niște lupte cu cascadorii și aproape că mi-au spart nasul. Sunt foarte julit și sunt acum machiat, pentru că dimineață am avut o prezență într-o emisiune la Vorbește Lumea și nu puteam să apar acolo cu nasul roșu ca de Rudolf. A trebuit să mascăm astfel încât să fie ok pentru prim plan-uri, deci am make-up aplicat, da.

Ce îți spun oamenii atunci când te opresc pe stradă? Te felicită sau te “ceartă”?

Hai să o luăm așa. Eu am mai fost în proiecte de televiziune de mare anvergură, dar acesta e un proiect cu totul și cu totul special, pentru că n-am întâlnit niciodată un feedback atât de bun, atât de generos din partea celor care ne urmăresc și mă urmăresc. Pentru că, într-adevăr, foarte multă lume e atașată de povestea protagonistului Tudor Achim că așa a plecat toată povestea din “Clanul”, cu el și acțiunea lui rebelă.

„Oamenii care se uită sunt realmente fani ai serialului”

Cei care ne urmăresc vin cu feedback-uri foarte active, foarte precise, cu propuneri, cu tot felul de gânduri. “Uite, m-am uitat acolo. Ce ar fi dacă modifici acolo, ce ar fi să fie scenariu, să se modifice așa”. Este foarte interesant.

Oamenii care se uită sunt realmente fani ai serialului, apreciază foarte mult munca, actorii, tot produsul. E o mare realizare cred din partea noastră și a trustului, bineînțeles, asta mă bucură, n-am avut tipul ăsta de interacțiune și de feedback până acum din partea telespectatorilor și cu atât mai mult pe stradă, oamenii te recunosc, te apreciază.

Vezi asta în privirile lor, dar efectiv chestia că te opresc și îți pun întrebări precise și vin cu soluții la care nici măcar tu nu te-ai gândit… E foarte interesant că înseamnă mult interes din partea lor față de serial. Mă bucur enorm.

Denis Hanganu îl interpretează pe Tudor Achim în „Clanul”

Celebritatea este un avantaj sau un dezavantaj?

E un avantaj. Ea vine la pachet cu foarte multe responsabilități și astea se pot transforma în timp în dezavantaje legate de multe aspecte din viața ta personală, din carieră. Poate vrei anumite pauze… Poate trebuie să merg… nu știu… pentru bani să zicem, că e nevoie în această perioadă a vieții mele…. oamenii te pot judeca pentru asta. Pentru că tu ești deja vizibil la nivel național.

Și atunci cred că astea pot reprezenta foarte ușor dezavantaje. Sau faptul că ești predispus sa faci greșeli, așa cum noi cu toții suntem iarăși sub lumina reflectoarelor și repede poți fi etichetat ușor, poți fi judecat ușor și este și asta, bineînțeles, un dezavantaj.

Spre exemplu, stai la coadă la magazin, te duci în fața celorlalți că ești Denis Hanganu, vedeta?

Niciodată! Oamenii, din păcate, eu vă spun cu tristețe și un pic în afara discuției, sunt destul de egoiști în ultima perioadă și individualiști. Nu mai trăim în societatea în care doar pentru că ești un pic mai vizibil…  “vă rog, domnul actor” .. nu e. Oamenii își știu drepturile foarte bine, ceea ce e un plus, dar s-a dus tipul ăla de atitudine.

Nu mai avem, nu mai e printre noi și dacă e, o regăsim foarte rar. Adică oamenii știu treaba lor, drumul lor, drepturile lor. Aprecierea e pentru munca depusă pentru meseria asta, pentru proiectele în care poate te-au văzut.

Pe ce cheltuiește cei mai mulți bani actorul din „Clanul”? „N-am vicii”

Pe ce cheltuiești cei mai mulți bani?

Cei mai mulți bani, cei mai mulți…. pe haine. Da, n-am vicii. N-am avut niciodată. Cred că asta cu hainele o putem încadra bine, nu sunt cheltuieli extraordinar de costisitoare. Adică dacă am putea face un cumul așa al cheltuielilor, cred că pe haine se duc  cei mai mulți bani, asta excluzând mâncarea, firește, nevoile zilnice. Si călătoriile. Dar nu prea am timp să călătoresc des.

Muncesti mult. Mai ai timp și tu pentru viața ta personală, pentru jumătatea ta? Sau e cu scandal acasă din cauză că nu ai timp suficient?

Nu e cu scandal, Doamne Ferește niciodată. Nu. Dar oricum trăim în lumea asta în care cu toții avem programe efectiv năucitoare care te copleșesc, dimineață până seara tot felul de task-uri. Te mai pierzi de multe ori pe tine, adică eu simt nevoia de multe ori că am efectiv nevoie de un timp cu mine.

Numai să stau cu mine să mă gândesc, să mă regăsesc, pentru că chestia asta cu actoria și, nu vreau să pară acum o alintare sau ceva, realmente sunt cuvinte asumate… Nu e atât de simplă. Adică faptul că eu merg și îmi pun undeva sufletul pe tavă sau sunt un actor care face asta și nu se protejează absolut deloc, dă tot timpul 100% ,te consumă.

Și chestiile astea adunate la un moment dat te fac un pic să ai nevoie de un mic stop, de un mic repaus. Dacă nu ți-l permiți, nu e cel mai bine de multe ori pentru suflet, pentru cap, pentru creier. Pentru psihic.

„Îmi fac planul de acasă, oricare ar fi el, indiferent cât de greu ar fi programul și atunci când îl aprob în mintea mea”

Și cum reușești să te aduni, să-ți încarci bateriile?

Dintotdeauna am fost un tip, în minte, foarte puternic. Și o gândire critică asumată exactă, știu ce vreau. Îmi fac planul de acasă, oricare ar fi el, indiferent cât de greu ar fi programul și atunci când îl aprob în mintea mea, sunt deja pregătit să și înfăptuiesc. Cumva e o cronologie, a evenimentelor, pentru că altfel n-aș rezista, ar fi efectiv un haos total în mintea mea și nu pot să funcționez. Altfel trebuie să le iau efectiv, mi le notez, îmi fac pe program, pe ore, tot, la cele mai mici detalii.

Putem spune că la tine în cameră există notițe peste tot?

Da, doar că nu e în cameră. Sunt pe telefon sau prin diverse caiete și mai departe, ca să înțelegi, un exemplu, doar astăzi am avut de dimineață repetiții de la ora 08:00 dimineața. După asta trebuie să fiu prezent la Vorbește Lumea pentru un soi de promovare a serialului. Apoi vin aici la această premieră și întâlnire minunată cu voi, să zicem o vizionare VIP a primului episod din sezonul 4, după asta, în spectacol la Teatrul Godot. După spectacol, am o vizionare nocturnă, pentru că am 2 premiere. Cam așa e ziua de azi, și nu e singura așa.

Denis Hanganu, actor în „Clanul”: „Nu mă poate caracteriza lenea niciodată”

Ce-ți place să faci în mini-vacanțe, în călătorii? Spuneai că te relaxezi…

Încerc pe cât posibil să îmi iau călătorii și vacanțe în care efectiv nu fac nimic, nu mă poate caracteriza lenea niciodată. N-ar putea spune nimeni despre mine asta, dar vreau să nu fac nimic. E atât de agitat programul în rest, încât am nevoie de timpul ăsta de ascultat muzică. Mă uit la oameni, analizez, sunt actor, cumva mintea mea, rotițele merg încontinuu, mă uit la oameni, de ce povesteau, cum ar fi, de unde vin, încotro se îndreaptă. Și ascult muzică. Și încerc să petrec timp cu oameni de calitate. Sunt foarte selectiv în ceea ce privește orice tip din ăsta de amiciție și anturaj. Și atunci cred că mă încarc de la oamenii potriviți.

Publicat: 05 mart. 2024, 22:00 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă