EXCLUSIV | Șerban Pavlu, actorul din “Clanul”, n-a mai plecat în vacanță de 2 ani. Ce spune soția?

Publicat: 06 mart. 2024, 22:00 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Șerban Pavlu, actorul din “Clanul” are multe proiecte în care este implicat, iar acestea îi ocupă mai tot timpul.

Șerban Pavlu îl interpretează pe Costoiu în “Clanul”, celebrul serial ce se difuzează în fiecare luni, de la 20.30, la Pro Tv, serial ce a ajuns la sezonul 4. Îndrăgitul actor face și teatru, și film, iar acestea îi mănâncă destul de mult timp.

Soția așteaptă plece într-o vacanță cu el, iar cei mici vor petreacă timp alături de tatăl lor. Probabil după încheierea filmărilor la “Clanul”, Șerban Pavlu va avea ceva mai mult timp pentru el și familie.

Șerban Pavlu, despre sezonul 4 „Clanul”: „Se dau cărțile pe față și evident, sunt cele mai mari întoarceri, răsturnări de situație”

Ceva peripeții ati avut în ultimul sezon “Clanul”?

Peripeții au fost în toate sezoanele, dar acum se dau cărțile pe față și evident, sunt cele mai mari întoarceri, răsturnări de situație. Personajele au cele mai mari revelații personale. E cu acțiune mai multă decât înainte… cei din urmă sunt cei dintâi.

Cum va fi când se vor încheia filmările astea?

În primul rând  fost o perioadă extrem de intensă. Asta e realitatea, pentru că, din fericire, în sensul că pauzele dintre sezoane au fost mici. Și actorii au avut din ce în ce mai mult de lucru și a mai fost o perioadă foarte intensă în primul rând… de program. De filmat, de învățat text, nu e simplu și, probabil că o să se simtă așa ca un…te trezești că au plecat copiii din casă.

Cum e Șerban Pavlu acasă?

Sunt obosit, de obicei sunt un om, da, că asta încerc și eu să-mi dau seama de la ceilalți. Cred că sunt un om mult mai vesel și mai pus pe glumă decât par.

„De foarte multe ori eu nu am weekend-ul”

Cum te relaxezi?

Încerc să…. acum nu prea mă mai relaxez, pentru că în timpul liber încerc să stau mult cu ăștia mici ai mei să fim cât de cât împreună.

Îți simt lipsa?

Da, da, da. da. Îți dau un exemplu, “oamenii au treabă, chiar dacă au multă treabă… au treabă în timpul săptămânii, dar tu ai și sâmbătă și duminică”. Pentru că filmările nu țin cont de asta și eu muncesc si sâmbătă și duminică. Eu, 9 cazuri din 10 sunt la teatru, am spectacole.

De foarte multe ori eu nu am weekend-ul, adică vineri, sâmbătă și duminică sunt zilele de teatru, evident. Acum se mai pleacă și în deplasări. Și atunci, luni și marți sunt zile de deplasări, așa că pur și simplu nu am liber. De fapt, nu am liber niciodată. De fapt, nu am avut vacanță de 2 ani.

Când te prind cei mici, ce îți spun?

Vor să te joci cu ei. Să te joci, asta vor! Să stai cu ei și să împărtășești niște lucruri absolut banale. Nu înseamnă că trebuie să faci, nu știu ce mare chestie, nu mă pun și nu sunt tipul care joacă personaje acasă sau face pe actorul acasă, nu sunt deloc așa. Să stai. Deci pur și simplu vor să stea cu tine! Să mergi la film, să mergi cu bicicleta, să stai de vorbă, chestiile astea.

Șerban Pavlu, actorul din “Clanul”: „Încerc să țin laolaltă mai multe chestii care în mod normal, nu s-ar ține laolaltă, film și teatru, și televiziune”

Și doamna ce zice că n-ați plecat de doi ani în vacanță?

Păi, ea și cei mici au mai plecat. Nu am avut liber. Mă rog, cred că anul trecut, deci nu Revelionul ăsta, celălalt, am avut liber. Am fost plecați atunci. Dar chestiile astea din timpul anului…. Nu. Și culmea este că acum există mai multe oferte ca oricând “Sunt acolo la un click distanță. Poți să vii, bineînțeles”.

Regulile astea cum pleacă toată lumea. “Ai vacanță. Dar chiar nu poți să mergi 3 zile în Viena?”. Zic  “Dom’ne, nu pot”. Spune “Haide, domnule, uite 3 zile. Uite, uite, e acum, uite, la sfârșitul lui martie”. Îi spun “Stai să mă uit…. Nu am cum, încerc”. Încerc să țin laolaltă mai multe chestii care în mod normal, nu s-ar ține laolaltă, film și teatru, și televiziune laolaltă deodată, înseamnă că tot îți tai din tine, din timpul tău clar, da.

Sursa foto: Facebook

Publicat: 06 mart. 2024, 22:00 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă