EXCLUSIV | Mădălina Craiu din „Clanul”, momente dificile la filmări: „Am ajuns să lăcrimez, repetând singură scena în minte”

Publicat: 08 nov. 2022, 18:46 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Mădălina Craiu, actriță în serialul „Clanul”, spune că s-a simțit extrem de bine alături de colegi și echipă, pe platourile de filmare.

Mădălina Craiu este una dintre actrițele din serialul „Clanul”, difuzat în fiecare luni, de la 20.30, pe Pro Tv. Ea interpretează rolul „Ilincăi”. Îndrăgita actriță ne-a dezvăluit, într-un interviu exclusiv, care scene i s-au părut cele mai grele, de ce a fost nevoită plece în afara țării, dar și ce îi place facă în timpul liber.

Mădălina Craiu o interpretează pe Ilinca în „Clanul”

Mădălina, gata filmările pentru primul sezon CLANUL. Cum a fost pentru tine această experiență?

A fost o experiență foarte plină, bogată, am acumulat extrem de multă informație. E un altfel de context decât cel în care am lucrat până acum. Probabil are legătură cu faptul că e o echipă foarte mare, că filmăm cantități enorme de material într-un timp foarte scurt și că toți oamenii sunt la foc automat, tot timpul.

Povestește-ne puțin cum te-ai înțeles cu ceilalți actori, cu membrii echipei de producție?

Foarte bine m-am înțeles cu ceilalți actori, pe Denis Hanganu, Carmen Tănase, mă bucur că i-am descoperit. Evident că mă înțeleg bine cu Șerban Pavlu, ne-am întâlnit în al patrulea proiect împreună și mereu sunt unele mari, de lungă durată.

Cu membrii echipei de producție mă înțeleg foarte bine. Aș vrea să menționez echipa tehnică pentru că este una extrem de performantă. Ca urmare a faptului că filmăm în ritmul amețitor, ei trebuie să fie brici tot timpul. La imagine, sunet, grip, electrică, toată lumea e foarte faină și am o relație foarte bună.

Ce spune Mădălina Craiu despre scenele dificile

Acum la final de prim sezon, ce calități simți că ai împrumutat de la personajul tău? Și ce din tine i-ai dat lui?

Nu simt că am împrumutat foarte mult de la personajul meu. În general, având multe personaje, ar fi ciudat să ne definim personalitatea prin calitățile personajelor pe care le jucăm. Iar lor le împrumutăm tipuri comportamentale, nu neapărat calități. Fiecare personaj va avea ceva din tine, îi dai o notă personală. La Ilinca, e o formă un pic mai așezată de a reacționa. Ea e gândită foarte vulcanic și uneori, recunosc, îi temperez stilul pentru a o nuanța.

Care a fost cea mai dificilă scenă de filmat pentru tine?

Secvențele emoționale sunt cele mai grele pentru că necesită cea mai lungă pregătire: repeți acasă, te gândești la situațiile dramatice. Îmi amintesc că am avut o perioadă foarte aglomerată și zburam dintr-o altă țară înapoi în România și îmi făcusem programul să am măcar 30 de minute de repetiție pe zi. Atunci, am putut să încadrez acest interval doar cât eram în avion. Mă uitam pe fereastră și am ajuns să lăcrimez, repetând singură scena în minte.

Am văzut la tine pe Instagram că în ultimul timp ai filmat și în Istanbul pentru o altă producție. Ce ne poți spune despre această experiență?

„Aș vrea să rectific știrea conform căreia am jucat într-un…”

Aș vrea să rectific știrea conform căreia am jucat într-un serial turcesc – a fost un serial englezesc, care va fi difuzat pe Paramount Plus anul viitor. Se numește – The Turkish Detective, este o producție UK care este în engleză, regizată de o tipă cu care am mai lucrat acum 4 ani la un proiect BBC (Doing money). Ne-am înțeles bine și i-a plăcut de mine, așa că și-a dorit să mai lucrăm împreună.

E genul de situație când te bucuri de compliment, dar nu-ți imaginezi că cineva se va ține de o astfel de promisiune. 4 ani mai târziu a găsit un rol care mi s-a potrivit, m-a chemat la casting. Este un rol care apare în episodul 7 al primului sezon al acestui serial detectiv. Mă bucur foarte tare că am lucrat la acest proiect și că am avut secvențe mai lungi, în limba engleză. M-a ajutat foarte tare să trec prin acest proiect.

Mădălina Craiu: „Când nu sunt pe set, cea mai fericită sunt când mă urc pe un cal”

Când nu ești pe set și ai niște timp liber, ce te face pe tine fericită?

Călăria, când nu sunt pe set, cea mai fericită sunt când mă urc pe un cal. În afară de asta, îmi petrec extrem de mult timp cu prietenii mei, pe la târguri de vechituri, gătind pentru oameni, ieșind din oraș și făcând picnicuri. Îmi place mult să călătoresc și am avut ocazia să fac asta în ultima vreme.

Foto: PR Pro Tv

Publicat: 08 nov. 2022, 18:46 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Pe aceeași temă