George Mihăiță a învățat un vocabular “de mahala” pentru serialul “Clanul”: “Este foarte greu, pentru că…”

Publicat: 25 aug. 2022, 18:51 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

George Mihăiță a învățat vocabularul “de mahala” pentru serialul “Clanul”, ce se va difuza din 8 septembrie la Pro TV!

George Mihăiță a învățat vocabularul “de mahala” pentru filmările serialului “Clanul”, ce se va difuza începând cu 8 septembrie la Pro Tv. Îndrăgitul actor îl interpretează pe “Bebe Macelaru” în film, unul din rolurile principale.

Prezent la evenimentul “Pro Tv Press Day 2022”, alături de echipa trustului și de celebritățile postului, George Mihăiță ne-a dezvăluit “secrete” din viața personală, dar și din rolul pe care-l interpretează.

Ce cuvinte “de mahala” a învățat George Mihăiță pentru serialul “Clanul”?

În curând se va difuza serialul “Clanul”, la Pro Tv.

George Mihăiță: Despre serial “Clanul” și noutățile din el nu pot vorbesc momentan. Noutăți despre mine, vizavi de serial, pot spun filmămîn continuare. Au fost multe lucrurile spectaculoase.

Peripeții noi?

George Mihăiță: Nu găsesc acum una pentru îmi este mintea plină de cuvinte și de replici.

Cum vă pregătiți pentru filmări, aveți un ritual anume? Este un rol greu cel pe care-l interpretați în “Clanul”? Ați intrat greu în pielea personajului?

George Mihăiță: Cam 8 ore pe zi repet textul. Este foarte greu pentru personajul meu are un limbaj special, mai de mahala așa, ca spun, și până îl asimilez așa cum este scris… trece un timp bun. Dar, după aceea, așezat textul, în stomac, cum spunem noi, îl scoatem la suprafață.

George Mihăiță: „Sunt mulți termini noi”. Actorul a început -i folosească și acasă, nu doar la filmările pentru „Clanul”

Să înțeleg că ați învățat și termeni noi, cuvinte, din limbajul “de mahala”, cum ați spus. Care este cel mai des cuvânt pe care-l folosiți și ce înseamnă?

George Mihăiță: Da. Sunt mulți termini noi. “Fereală”, “Tătuțu’ sunt eu”. Tătuțu este și numele unui personaj din lumea reală, poate o aflați. Îmi scapă acum termenii… Dar i-am învățat termenii.

Se întâmplă să mai vorbiți și pe acasă în termenii ăștia noi “de mahala”?

George Mihăiță: Da, da.

Cum reușiți să vă împărțiți între viața de familie și proiecte?

George Mihăiță: Sacrificând. Într-o perioadă ca asta, îți ia mult din timp studiul și filmările și atunci trebuie neglijezi, n-ai încotro. Trebuie aibă înțelegere cei de lângă mine. Eu trebuie trec și pe la teatru am de semnat acte ca și director, ca și manager.

Așteptăm deschidem acum, avem o premieră nouă – “Desculț în parc”, în regia lui Bendeac. Bendeac în rolul principal. Joc și eu. Reluăm spectacolele de succes ale teatrului.

George Mihăiță n-a fost în vacanță vara asta: „Din mai am muncit numai pentru serial, dar cu drag”

Vara asta ați muncit. Ați avut timp și de vacanță?

George Mihăiță: Din mai am muncit numai pentru serial, dar cu drag. Nu m-am gândit trebuie merg în concediu a fost o bucurie. Este o echipă extraordinară în jurul meu, de la Pro Tv, începând, dacă vreți, de la șofer, până la cel mai mare. Sunt niște oameni civilizați, extraordinari. O bucurie. Niște oameni cum rar am întâlnit sau poate n-am întâlnit.. o așa echipă.

A fost greu să vă convingă să faceți parte din echipa lor?

George Mihăiță: Greu n-a fost. Anghel Damian, regizorul, a fost cel care m-a propus. El cunoștea foarte bine, dacă alții poate se îndoiau, se îndoiau nu cunoșteau așa de bine. El știa de pe scenă foarte mult și i-a convins pe cei din jurul lui, oameni importanți. Până acum e foarte bine.

Ce programe vom vedea în această toamnă la PRO TV?

În fiecare zi a săptămânii, în Prime Time, telespectatorii PRO TV vor putea urmări cele mai importante și obiective știri, producții locale, filme și seriale pline de acțiune și aventură.

Duminică, 4 septembrie, vom auzi pentru prima dată chemarea junglei. Telespectatorii vor putea urmări în fiecare duminică, luni și marți, provocările prin care vor trebui să treacă celebritățile în cel mai intens reality show al momentului, prezentat de Cabral și Adela Popescu. Cine va fi cel care va striga primul: ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” rămâne de văzut.

Dragoș Bucur și noua sa echipă de arhitecți sunt pregătiți să îmbunătățească viața familiilor care au fost un exemplu pentru comunitățile lor și care sunt în sfârșit gata să-și vadă visurile devenind realitate. O mulțime de oameni vor putea beneficia direct de implicarea Visuri la cheie, iar începând de miercuri, 7 septembrie, vom vedea cum echipa transformă o casă în… acasă.

Miercuri, 7 septembrie, vom trece granițele satului Las Fierbinți. De două ori pe săptămână, miercuri și joi, ne vom delecta cu umorul, autoironia și situațiile absurde din cel de-al 21-lea sezon al acestui serial fenomen. Ce tradiție!

Cu o distribuție uimitoare, în care noua generație de actori își unește forțele alături de cei experimentați, noul serial Clanul va oferi joia cea mai neașteptată experiență care combină calitatea cinematografică și scenele incredibile de acțiune, nemaivăzute până acum în România. 

Și dacă e vineri, 9 septembrie, e Vocea României. Show-ul care a scris istorie, locul în care întoarcerea unui scaun poate reprezenta primul pas către îndeplinirea unui vis – acela de a fi cunoscut de o țară întreagă drept Vocea României. Antrenori noi, un scaun dublu și voci puternice… acesta este show-ul pe care nu vrei să-l ratezi.

 

Publicat: 25 aug. 2022, 18:51 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă