EXCLUSIV | Maria Obretin, coana Sofia din “Clanul”, s-a lăsat de fumat de 2 luni + Cum face față provocării rolului de mafiotă

Publicat: 10 mart. 2024, 18:30 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Maria Obretin a făcut senzație la evenimentul de lansare al sezonul 4 al serialui “Clanul” de la Pro Tv, ce se difuzează în fiecare luni, de la 20.30.

Maria Obretin, actrița din celebrul serial “Clanul” de la Pro Tv, ce se difuzează în fiecare luni, de la 20.30, are o siluetă de invidiat, dar și un ten impecabil. Actrița face înot, și încearcă aibă o alimentație cât mai sănătoasă, chiar dacă spune este pofticioasă din fire.

Saloanele de înfrumusețare nu le prea frecventează, însă acasă folosește produse și își mai face câte o mască cu castraveți sau gălbenuș de ou, însă atunci când nu este cățelul prin preajmă. Nu de alta, dar se sperie când o vede “mascatăși o latră. Despre viața ei de zi cu zi, dar și despre ultimul sezon “Clanul”, Maria Obretin ne-a vorbit în interviul de mai jos.

Maria Obretin, actrița din “Clanul”: „M-am lăsat de fumat de vreo 2 luni”

Cum vă întrețineți? Sunteți o aparitie…. Nu doar în serial.

Măi, nu știu. Mai nou mă duc la bazin de vreo jumătate de an și înot aproape în fiecare zi, adică în zilele când n-am treabă clar, mă duc la bazin și așa încerc să mă întrețin. Deși sunt o pofticioasă în viață… îmi plac dulciurile, îmi place mâncarea. Îmi place viața, dar mă abțin. M-am lăsat și de fumat de vreo 2 luni. Mă rog, nu eram fumătoare înrăită, m-am apucat de fumat pentru un film, dar am rămas o vreme.

Și mă întrețin, nici nu știu… Cred că de la o vreme începi sa te accepți cum ești și îți place de tine și încerci să obții maximum de la cât ești în momentul ăla. Nu fac chestii deosebite.

Nu urmați vreo dieta strictă…

Eee, nu! Am și perioade în care mănânc și perioade în care nu. Am și o viață destul de dezordonată, pentru că uneori ai filmări non-stop sau spectacole până la ore târzii și atunci când vii acasă mănânci. Dar cred că ce mă salvează este un optimism nefondat așa, în fața vieții și cred că atâta timp cât suntem, nu știu mulțumiți de noi, bucuroși, optimiști, chestia asta ne face să strălucim. Să avem putere, să mergem mai departe. Da, ăsta ar fi secretul:
Optimismul nefondat, poți să treci acolo, subliniază.

Maria Obretin: „Am început să aleg măștile mai puțin exotice, ca să zic așa, că el real se sperie cățelul, mă și mârâie”

Tenul cum vi-l întrețineți? Aveți vreun secret?

Am niște măști pe care le iau de la farmacie, niște măști coreene. Mai prepar și acasă, dar cățelul meu se cam teme de mine când mă vede cu mască pe față. Am mai pus castraveți sau am o mască din gălbenuș de ou și spirulină…. Numai că arată așa cumva ca un Shrek și cățelul meu începe să latre. Adică trebuie să fiu destul de atentă când îmi pun câte o mască.

Prin urmare, am început să aleg măștile mai puțin exotice, ca să zic așa, că el real se sperie așa, mă și mârâie. Uneori mai fac cu iaurt și miere. Am un ten foarte uscat și în ciuda faptului că beau apă de rup, nu pot să rezolv chestia asta.

A început acest ultim sezon, final, din “Clanul”

Se poate spune cumva, dacă privești toate cele 4 sezoane care au tot crescut, că acum este
punctul culminant. Așa cum se întâmplă în fiecare poveste. Și foarte multe puncte culminante pentru diferitele povești care s-au împletit în serial. E plin, plin de acțiune, plin de surprize, se rezolvă lucrurile. Evident, noi încă suntem… Eu nu știu cum se va termina. Nu știu că noi încă filmăm, suntem la episodul 9 cu filmările. Adică încă este valul de puncte culminante cum ar veni, și nu știm deznodământul. Și noi așteptăm… să vedem cine moare, cine trăiește…

„Aveam o secvență cu o lumânare și la o dublă mi-a ars părul în cap”

Peripeții?

Filmăm foarte, foarte mult într-o zi, de dimineață până seara. Cred că cel mai mare dușman al nostru este frigul în perioada asta, așa cum vara a fost căldura. Și nu e deloc un răsfăț că atunci când îmi tremură gândurile și nu mai pot să pronunț cuvintele…  destul de greu.

Când ai multe de filmat într-o zi că noroc că avem echipa asta teribilă, că nu știu, adică ritmul este foarte alert și atunci toată lumea trebuie să funcționeze perfect.

Peripeții mai mult la filmările “Vlad”. Aveam o secvență cu o lumânare și la o dublă mi-a ars părul în cap. Iar recent alergam înnebunită cu operatorul în fața mea, el era cu spatele și, deși eu îl ghidam  cu privirea….  a intrat într-un bar care era plin de farfurii, de pahare. Toate s-au dus, s-au făcut un mic terci și a durat puțin să se strângă lucrurile.

Se întâmplă mici accidente, dar e genul de proiect la care nu prea îți dorești niște accidente care ar face amuzamentul, pentru că nu ai timp. Adică n-ai timp! Se filmează mult. Dar asta e și frumos.  Și atunci, oricât efort depui și câte ore muncești nu le simți ca pe niște obligații sau o corvoadă, este o bucurie și o plăcere.

Maria Obretin – „Clanul”: „Să Dea Dumnezeu sănătate cui a inventat reducerile. Aș zice că cei mai multi bani îi dau pe haine”

Se apropie și 8 martie. Care a fost cel mai frumos cadou primit de 8 martie până acum?

Că mi-a zis un baiat, odată, că sunt cea mai frumoasă floare din botanică. Și nu pot să uit. Cred că eram mică și fraierică și m-a impresionat atât de tare. Și de mulți ani mă emoționează încă fraza asta. Nu primesc cadouri spectaculoase, în mod special. Cele mai frumoase cadouri mi l-am făcut singură, da, sincer, îmi pare rău asta și noi cu noi înșine pentru că noi știm ce ne dorim. Adică e foarte greu pentru cineva să-ti găsească ceva să-ți placă, să-ți dorești.

Pe ce cheltuiți cei mai mulți bani?

Aș zice că împletesc foarte bine cariera cu shopping-ul. Eu am și zis să Dea Dumnezeu sănătate cui a inventat reducerile. Aș zice că cei mai multi bani îi dau pe haine.

Exact asta mi-a spus și Denis Hanganu….

Nu te-ai fi așteptat la un bărbat. Nu, deși Denis ar putea să dea foarte mulți bani pe mâncare, pentru că el mănâncă mult. Este ceva ce invidiez.

Și pe crème, pe produsele astea de înfrumusețare. Și pe călătorii, îmi place mult, mult, mult să călătoresc și atunci când am ocazia plec câteva zile din tară.

Următoarea destinație care este?

Deocamdată  plec cu treabă în Germania și în Belgia, cu un spectacol. Dar rămân în Belgia câteva zile. Nu știu de ce, dar în general aleg țările cu soare doar că nu perioade de vârf, vara. Doar ce am fost în Barcelona, unde a fost foarte frumos, dar tot așa toamna… sau e perfect și primăvara.

Sursa foto: Instagram Maria Obretin

 

Publicat: 10 mart. 2024, 18:30 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă