EXCLUSIV | Actorul din serialul „Clanul”, Constantin Dogioiu, detalii din culise. Ce nu se vede la TV: „Există 2-3 scene care…”

Publicat: 30 oct. 2022, 19:40 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Actorul din serialul „Clanul” Constantin Dogioiu, detalii din culise. Constantin Dogioiu, actor în serialul Clanul, spune că cele luni de filmări au fost extraordinare. Și că a legat relații frumoase cu ceilalți colegi de platou.

Constantin Dogioiu, actor în serialul Clanul, ce se difuzează luni, de la 20.30, la Pro Tv, ne-a dezvăluit, într-un interviu exclusiv, cele 4 luni de filmări au fost de-a dreptul senzaționale. Mai mult, actorul a legat relații de prietenie cu colegii de platou despre care spune sunt profesioniști și muncitori.

Constantin Dogioiu interpretează rolul lui Mircea, unul dintre oamenii lui Tătuțu’ Bebe Măcelaru, personaj pe care-l joacă celebrul actor George Mihăiță.

Constantin Dogioiu îl interpretează pe Mircea în Clanul, și este de partea lui Bebe Măcelaru

Iată că tocmai ce s-au încheiat filmările pentru primul sezon CLANUL. Cum a fost pentru tine toată această perioadă?

Perioada asta de aproximativ 4 luni este printre cele mai lungi în care am simțit că am o relație impecabilă cu timpul și trecerea lui. L-am simțit de partea mea, răbdător, tolerant și, în același timp, mă motiva, mă provoca. Același lucru îl pot spune despre toți membrii echipei Clanul, au fost 4 luni care au existat sub umbrela prieteniei și profesionalismului.

Povestește-ne puțin cum te-ai înțeles cu ceilalți actori, cu membrii echipei de producție, la Clanul?

Relația cu toți membrii echipei a fost impecabilă, din punctul meu de vedere. Nu aș schimba nimic, doar aș continua să hrănesc și să mă bucur de aceste relații.

Constantin Dogioiu, actor în serialul Clanul. „M-a modificat tipul de atenție prin care relaționează Mircea cu toate caracterele din viața lui și dependența. Și loialitatea față de Tătuțu’”

Acum la final de prim sezon, ce calități simți că ai împrumutat de la personajul tău? Și ce din tine i-ai dat lui?

Mi-e greu să mă obiectivez atât de abrupt, probabil pentru că nu îmi doresc asta. Totuși, estimez că m-a modificat tipul de atenție prin care relaționează Mircea cu toate caracterele din viața lui și dependența+ loialitatea față de Tătuțu’. Nu-mi dau seama ce ar fi putut lua Mircea de la mine… poate o doză de umor și de tandrețe a pasiunii.

Care a fost cea mai dificilă scenă de filmat pentru tine?

Nu există cea mai dificilă scenă, există doar 2-3 scene care au fost dificile pentru că raportul dintre volumul de text și timpul de filmare nu a fost optim, din punctul meu de vedere.

Știm că în această perioadă ești implicat și în proiecte de teatru. Unde te putem vedea și cum e să îmbini cele două arii?

În ce piese de teatru joacă Constantin Dogioiu, actor în serialul Clanul?

La Teatrul Bulandra joc în spectacolele Tatăl, Antigona, După D’ale, Richard 3, Zadarnicele chinuri ale dragostei, Azilul de noapte, iar în ianuarie urmează premiera spectacolului Platonov, avându-l ca protagonist pe prietenul și colegul Șerban Pavlu.

De asemenea, mai joc în spectacolul Portugalia al Teatrului Anton Pann din Râmnicu-Vâlcea. Consider că este sănătos să îmbin cele două planuri și sigur este foarte plăcut atunci când în ambele planuri lucrez într-o echipă democratică, valoroasă și curajoasă.

Când nu ești în filmări sau la teatru, ce te face să zâmbești, ce te bucură?

Foarte multe lucruri mă bucură și mă fac să zâmbesc. Am constatat că, în ultimii 2-3 ani, zâmbesc și râd mult mai mult timp decât orice alte expresii faciale rezultate din emoții de tip negativ. Probabil că zâmbesc de cele mai multe ori când sunt condus de iubire, nu de frică. Sper:)

Foto: PR Pro TV

Publicat: 30 oct. 2022, 19:40 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Pe aceeași temă