Codin Maticiuc, probleme acasă după „Miami Bici 2”?! „Nevasta-mea nu mă consideră tată”

Publicat: 19 nov. 2023, 11:01 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Codin Maticiuc l-a lăsat de mult în urmă pe „craiul de Dorobanți” și s-a făcut, de câțiva ani buni, familist convins. Asta de când fostul „aspirator de vedete” a cunoscut-o pe actuala lui parteneră de viață, Ana Pandelli, care l-a cumințit ca prin minune. 

La 43 de ani, Codin Maticiuc este tatăl a trei copii. Are deja două fetițe ale sale, Smaranda (de 4 ani) și Ilinca (de 1 an și o lună). Dar și un băiat Mario (de 12 ani), fiul Anei dintr-o altă relație, pe care-l consideră însă ca și fiul lui.

În ultima vreme însă, Codin recunoaște că nu prea s-a mai achitat cum trebuie de rolul de tătic și asta pentru că filmările din America de la producția „ Miami Bici 2” l-au acaparat total și l-au ținut mult timp departe de acasă.

Codin Maticiuc: „Toți mă vor mai mult pentru ei! Nevastă-mea, copiii, toți!”

„ Nevastă-mea nu prea mă mai consideră tată și asta pentru că nu prea mai stau pe acasă. Adevărul este că toți trag de mine, toți ar vrea să stau mai mult timp cu ei. 

Și ea, și copiii… Dar, ce pot să fac acum dacă m-am băgat să fac filmele astea? Fac și eu ce pot, mă împart cum pot…”, a povestit Codin Maticiuc, la podcastul „ Drive in “ cu Andrei Niculae. Citește tot articolul aici.

Publicat: 19 nov. 2023, 11:01 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă