Claudia Pavel, poze sexy dupa eliminarea de la Ferma 2019. Cum se mentine asa supla

Publicat: 10 Mar. 2019, 15:15 Vedete

Cantareata a fost o concurenta acerba la Ferma 2019. A reusit sa iste un scandal monstru cu Brigitte Sfat, pe care vrea sa o dea in judecata.

Claudia Pavel, poze sexy dupa eliminarea de la Ferma 2019. Cream s-a facut remarcata printre concurentii din emisiune. Dupa o perioada stresanta in care s-a certat la cutite cu Brigitte Sfat si s-au injurat ca la usa cortului, bruneta a plecat. A revenit in Capitala unde a pozat sexy pentru viva.roClaudia Pavel a incasat o suma colosala de la Pro TV ca sa participe la Ferma! A depasit chiar si cat a castigat la Exatlon!

A fost una dintre cele mai sexy concurente de la Ferma 2019. Fizicul ei este tras ca prin inel cu toate ca este mamica. Claudia Pavel a realizat o serie de poze sexy dupa eliminarea de la Ferma 2019. Aceasta a marturisit si ce meniu alimentar are pentru a arata atat de sexy.

Claudia Pavel, poze sexy dupa Ferma 2019


In urma cu 8 ani, Cream a renuntat sa consume carne. A inlocuit acest aliment cu pestele. In plus, mananca multe fibre, legume si fructe.

  • ‘Mănânc pește, somon, ton. Dimineața îmi place să mănânc cereale, în care îmi pun eu tot felul de semnințe de in, afine, banane, semințe de chia, ori îmi fac un smoothie. Din când în când dacă mă scol cu pofte grave, voi mânca o omletă, pentru că ador ouăle. Cam asta, salată pește, cereale. Dacă îmi e poftă de ceva dulce, intru într-un magazin Raw și iau de acolo ceva care nu îngrașă’, a marturisit Cream despre dieta ei.
Publicat: 10 Mar. 2019, 15:15 Vedete
Pe aceeași temă