Fiul Ilenei Ciuculete are probleme hepatice. E posibil sa sufere de aceeasi boala ca mama lui

Publicat: 10 Mar. 2019, 13:40 Life

Vesti proaste in familia regretatei artiste Ileana Ciuculete care a murit pe 14 martie 2017. Anul acesta se fac 2 ani de cand s-a stins din viata.

Fiul Ilenei Ciuculete are probleme hepatice. Mugurel Sfetcu, fiul cel mare al Ileanei Ciuculete, a publicat pe Facebook un material despre un medicament. Este vorba de SteaBlock, un protector hepatic ce ajuta la regenerarea celulelor hepatice in steatoza hepatică. Fiul Ilenei Ciuculete are probleme de sanatate serioase.

Mama lui a murit de hepatita C care a evaluat galopant. Acum Mugurel Sfetcu ar putea suferi de aceeasi boala. Dacă este netratată, steatoza hepatică (ficatul gras) poate degenera în fibroză, acel moment când celulele hepatice sunt distruse în mod ireversibil, informeaza Cancan.ro, site-ul nr 1 in Romania.

Una din cauzele care duc la ciroza hepatica este grasimea pe ficat. Mugurel Sfetcu ia pastile pentru aceasta problema, dar nu a specificat daca sufera de boala care i-a rapit mama dintre noi, in urma cu 2 ani. Ileana Ciuculete a aflat pe 8 martie ca e bolnava.

Fiul Ilenei Ciuculete are probleme hepatice

  • “De unde se pot procura? Eu am ciroză hepatică”, l-a întrebat o amică pe Mugurel Sfetcu.
  • “Mă interesai la farmacie și îl are (este pentru ficat gras și scăderea colesterolului totodată, întrebați medicul dacă vi-l recomandă)”, a răspuns fiul Ilenei Ciuculete.
  • “Îţi mulţumesc din suflet, să-ţi dea Dumnezeu sănătate multă”, i-a transmis prietena lui Mugurel.
  • “Mulțumesc asemenea!”, a încheiat Sfetcu discuţia.

Cine a fost Ileana Ciuculete

Ileana Ciuculete s-a nascut pe 20 septembrie 1952, la Gubaucea. A fost o interpretă română de muzică populară din zona Olteniei. În întreaga ei carieră a înregistrat 30 de discuri și a fost premiată în România cu 3 discuri de aur și un disc de platină, iar în Serbia cu 1 disc de aur.

A murit pe 14 martie 2017 de o ciroză hepatică dezvoltată dintr-o hepatită C netratată la timp.

Discografia Ileanei Ciuculete

  • 1975 – De ce-i lăsat dorul dor – cu Valeriu Sfetcu
  • 1977 – M-am născut la Vânju-Mare – cu Valeriu Sfetcu
  • 1979 – Primăvara-nfloare dorul – cu Valeriu Sfetcu
  • 1981 – Într-o zi de mai cu soare
  • 1983 – Cântece de voie bună – cu Valeriu Sfetcu
  • 1984 – Tinerețe nu pleca
  • 1985 – Autografe muzicale – cu alți interpreți
  • 1985 – Vorbește lumea vorbește
  • 1987 – Puiul meu de-atâta vreme
  • 1988 – Bobocel de trandafir
  • 1989 – Eu le-am spus ochilor mei
  • 1991 – Melodii îndrăgite – cu Aurel Ciuculete
  • 1992 – Vorbesc dușmanii de mine
  • 1993 – Scoate țigancă ghiocul
  • 1994 – Într-o seară de Crăciun – cu Cristian Ciuculete
  • 1996 – Neicuță din Calafat
  • 1997 – N-aș zice că nu mi-e bine
  • 1998 – Best of
  • 1999 – Asta sunt, n-aveți ce-mi face
  • 2000 – Sunt muiere iubăreață
  • 2001 – Am venit cu drag la voi
  • 2002 – Hai bărbate taci, taci, taci
  • 2003 – Cântă nașa cu fina
  • 2004 – Ciupe neică binișor
  • 2005 – Ciorba de curcan
  • 2006 – Prost ai fi dacă mă crezi
  • 2007 – Didu lidu
  • 2009 – Banii, banii se câștigă
  • 2011 – Pân` la tine mândro la sălaș
  • 2013 – Din Timoc la Chișinău
Publicat: 10 Mar. 2019, 13:40 Life
Pe aceeași temă