Drama de mama pe care Ileana Ciuculete a trait-o toata viata! Copiii ei, Mugurel si Cristi, au renegat-o!

Publicat: 15 Mar. 2017, 08:53 Vedete
Drama de mama pe care Ileana Ciuculete a trait-o toata viata! Copiii ei, Mugurel si Cristi, au renegat-o!

Marti seara, Ileana Ciuculete s-a stins din viata. Artista care urma sa implineasca 60 de ani in luna septembrie a acestui an a suferit de hepatita C. Apropiatii ei sustin ca nu stia ca e bolnava. Conform sotului sau, boala a avansat repede si artista a facut ciroza.

Cu toate ca are o cariera muzicala impresionanta si la TV aparea vesela, Ileana Ciuculete traia o adevarata drama in sufletul ei. Mama a doi baieti, Mugurel si Cristi Sfetcu, aceasta nu avea parte de dragostea lor. Cei doi baieti sustin ca Ileana i-a abandonat toata viata si ca niciodata nu a fost alaturi de ei in clipele importante din viata lor.

Mugurel si Cristi Sfetcu au marturisit, in urma cu aproape 5 ani, in cadrul emisiunii lui Catalin Maruta, ca au fost crescuti de bunici. Acestia sustin ca mama lor i-a neglijat toata viata. Cei doi spuneau ca isi cunosc parintele mai bine de la tv decat din viata reala.

Cei doi frati au crescut pana la varsta de 7 ani la bunicii din partea mamei. La varsta de 14 ani s-au mutat la strabunici, apoi au staat la camin, la internat si prin vecini. Suparati, fratii au acuzat-o pe mama lor ca nu a avut niciodata grija de ei.

„Cand eram in clasa a noua, mama s-a casatorit si la inceput noi am avut o relatie ok cu sotul ei. Nu ne-am impus niciodata in viata ei”, a declarat unul dintre baieti.

Citeste si: „Ileana Ciuculete era nedespartita de sotul ei, Cornel Gales: „Eu nu pot sa stau singura”

Continuarea articolului »

Publicat: 15 Mar. 2017, 08:53 Vedete
Pe aceeași temă