Claudia Pavel: „Noah este miracolul meu. Din momentul în care s-a născut a avut o privire care spunea ‘știu tot’!”

Publicat: 09 May. 2018, 16:21 News 3

O discuție sinceră cu și despre Claudia Pavel.

Atunci când te așezi la o discuție cu Claudia Pavel trebuie să ai în vedere un aspect. Îți va vorbi neîncetat despre minunea ei de băiețel care-i este alături de 5 ani. Ochii îi strălucesc, toată fața i se luminează, iar pe buze are un zâmbet dulce, permanent.

Claudia Pavel este o mamă bună! Asta este concluzia pe care o tragi după primele 10 minute de discuție despre Noah. „Sunt mândră că-l am. Este un băiețel extrem de special, este foarte inteligent. Simt ce e un suflet bătrân, care înțelege lucruri care sunt uneori mai greu de înțeles!”, mi-a povestit, în exclusivitate, Claudia Pavel.

Poveste intens discutată, întoarsă pe toate părțile, nașterea lui Noah a fost un breaking news pentru România. Apoi, decizia Claudiei de a veni cu puiul ei în țară, de a lăsa în urmă America și tot ce a însemnat această țară pentru ea, a ridicat și mai multe semne de întrebare. Ce mi-a spus Claudia ca și replică în fața acestei situații.

Claudia Pavel: „Noah este miracolul meu”

 

„Noah m-a învățat să fiu fericită. Înainte să-l am pe el, cu siguranță nu mă trezeam fericită în fiecare zi! Eu am crezut că voi fi genul acela de carieristă care va înfia. Până când m-am îndrăgostit și mi-am dorit să am copilul meu.

De fapt, ce aveam nevoie era dragostea copilului meu. În secunda în care am devenit mama lui am devenit o cu totul și cu totul altă persoană. Când a venit Noah, am simțit că sunt completă!”, a declarat artista, în exclusivitate pentru Ciao.ro.

 

Aceasta a fost declarația de dragoste pe care i-a făcut-o Claudia fiului ei în ziua în care Noah a împlinit 5 ani. Această dragoste este cea care îi urmărește în fiecare zi pe Claudia și pe fiul ei, Noah, iar aceasta poate fi trecută ca și motto de viață pentru Claudia.

„Eu vreau ca Noah să fie un om bun. Este un mic bărbățel din secunda în care s-a născut. Vreau să fie fericit și împlinit. Și, mai știu că o să fie un soț bun pentru soția lui!”.

Despre copilărie, despre familia ei, dar și multe alte aspecte din viața ei de mămică, poți afla, în exclusivitate, din interviul de mai sus.

Publicat: 09 May. 2018, 16:21 News 3
Pe aceeași temă