Cine sunt concurenții de la Puterea Dragostei, sezonul 3

Publicat: 27 iul. 2020, 14:09 Autor: Andreea Voicu Vedete

Cel de-al doilea sezon Puterea Dragostei a ajuns la sfârșit seara trecută, când s-au anunțat care sunt cei doi câștigători.

În finală au ajuns Bernadett, Bianca, Filip și Livian. Câștigătorii celui de-al doilea sezon sunt Bianca Comănici și Livian Pop, cei care au plecat cu câte un cec de 10.000 de euro și trofeu.

Dar astăzi, 27 iulie, cel de-al treilea sezon a început, de data aceasta în centrul atenției fiind noua prezentatoare a emisiunii, Cristina Mihaela Dorobanțu, fostă concurentă la  ”Bravo, ai Stil!” . Astăzi i-a prezentat pe noii concurenți de la Puterea Dragostei. Casa Dragostei a primit astăzi proaspeții concurenți care au intrat în cursa pentru găsirea celeilalte perechi. Cei 14 concurenți, 7 băieți și 7 fete, sunt pregătiți să se cunoască în show-ul filmat în Turcia.

Fetele care au pășit în competiția Puterea Dragostei sunt: Mariana, Mona, Mădălina, Andrada, Alexandra, Adriana, Ale.

Băieții care au pășit la Puterea Dragostei sunt: David, Akebono, Mihai, George, Paul, Nicos, Cristian.

Ce dorințe au noii concurenți de la Puterea Dragostei

Adriana este din Vaslui și își dorește ca bărbatul ei să fie înalt, brunet, bine lucrat și frumos. Singura ei prietenă bună este chiar sora. Chiar i-a și transmis un mesaj viitorului ei iubit: „Dragul meu, abia aștept să vină momentul în care să ne cunoaștem și să fim împreună!”.

Pe de altă parte, noul concurent Nicos este artist de muzică rap și spune că ”viața este un film”. A fost însurat în trecut și ascunde o dramă pe care abia acum o aflăm: mama lui l-a dat la căminul de copii când avea 12 ani, alături de el fiind doar tatăl lui pe care îl iubește și respectă foarte mult.

„Te iubesc! Ai fost întotdeauna în dreapta mea și îți mulțumesc că ai fost pansamentul sufletesc de care am avut nevoie! Sper că ești mândră de mine că am ajuns la această emisiune și că am ajuns să-mi exprim sentimentele în fața unui public atât de mare”, a transmis Nicos pentru părinții lui.

Pe de altă parte, Alexandra e din Vaslui, fiind sora Adrianei. Și ea a fost căsătorită și are o fetiță din relația trecută.

Paul a plăcut trei fete din sezonul trecut, și anume pe Daiana, Ligi și Bianca.

George vrea să cucerească cea mai frumoasă fată de la Puterea Dragostei și este pregătit să își găsească jumătatea!

Ale spune despre ea că e o fire calmă și ambițioasă.

Mona a fost căsătorită și ea, având un copil de 8 ani acasă.

De asemenea, Cristian este fratele Biancăi Comănici, câștigătoarea sezoanelor 1&2 Puterea Dragostei. Își dorește să iasă din ”umbra surorii sale”.

Publicat: 27 iul. 2020, 14:09 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă