Andreea Mantea nu va mai prezenta Puterea dragostei. Primele declarații ale vedetei: „Mi-a fost imposibil…”

Publicat: 13 iul. 2020, 16:04 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Andreea Mantea nu va mai prezenta Puterea dragostei. Primele declarații ale vedetei: „Mi-a fost imposibil...”

Sezonul doi al emisiunii Puterea Dragostei este pe ultima sută de metri. Fanii show-ului așteaptă cu nerăbdare să afle cine sunt câștigătorii marelui premiu, însă o altă surpiză îi așteaptă.

După terminarea filmărilor, un alt sezon este pe cale să înceapă, însă s-a anunțat o schimbare uriașă. Andreea Mantea o să fie înlocuită de o altă vedetă a postului, Cristina Mihaela Dorobanțu fostă concurentă la  Bravo, ai Stil! Aceasta din urmă a făcut deja și primele declarații despre noul pas din viața ei și se declară extrem de încântată de ceea ce urmează.

„Sunt foarte fericită să fac parte din acest show extraordinar, Puterea Dragostei. Sunt nerăbdătoare să îi cunosc pe concurenți, să intru în atmosfera de la filmări. Va fi o provocare frumoasă pentru că e vorba despre dragoste, despre oameni care își caută sufletul pereche. Sper să le port noroc concurenților!”, a scris Cristina Mihaela Dorobanțu, noua prezentatoare a emisiunii Puterea Dragostei, pe rețelele de socializare.

Andreea Mantea, primele declarații

„A fost o perioada foarte intensă pentru mine. A fost dificil în perioada pandemiei pentru că mi-a fost imposibil să mă întorc acasă, să îmi văd familia, prietenii.

Acum îmi doresc să petrec cât mai mult timp cu ei, abia aștept să revin în Romania! Pe cât de tare mi-au umplut sufletul, fericirea și trăirile concurenților, pe atât de tare îmi doresc și abia aștept să îmi văd copilul bucurându-se alături de bunicii și de prietenii lui din România”, a declarat Andreea Mantea, vedeta Kanal D.

Câți bani încasea Andreea Mantea de la Puterea Dragostei

Andreea Mantea a cucerit rapid inimile telespectatorilor, mai ales de când prezinta emisiunea ”Puterea Dragostei”. Show-ul matrimonial se filmează în întregime în Turcia, așa că simpatica prezentatoare a fost nevoită să stea mai mult acolo. Deși la finalul primului sezon, șefii de la Kanal D au încercat să mute emisiunea în România, pentru ca Andreea Mantea să nu mai facă naveta București – Istanbul, până la urmă nu au reușit.

Ca să compenseze faptul că nu i-au putut îndeplini dorința Andreei, aceștia au găsit totuși o cale de a o mulțumi. Au plusat pe plan financiar. Astfel, conform zvonurilor, în acest moment prezentatoarea celebrului show matrimonial a ajuns să câștige 20.000 de euro lunar. Pe lângă ”Puterea Dragostei”, Andreea Mantea se ocupă și de emisiunea ”Se strigă darul”. Filmările acestei producții au loc peste tot în România, astfel că prezentatoarea este nevoită să se întoarcă din Turcia atunci când trebuie să meargă la diferite nunți. Emisiunea ”Se strigă darul” este prezentată de Andreea Mantea și de Mihai Mitoșeru.

Publicat: 13 iul. 2020, 16:04 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă