CIAO.RO a intrat în culisele “Casa iubirii”, emisiune prezentată de Andreea Mantea! Aici se va filma cel mai impresionant show matrimonial din România

Publicat: 25 mart. 2022, 19:42 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Reporterii CIAO.RO au intrat în culisele “Casa Iubirii”, cel mai nou show produs de Kanal D, al carei prezentatoare este Andreea Mantea! Trustul a investit o sumă cu multe zerouri pentru a ridica construcția ce se întinde pe 1000 de metri pătraţi! Emisiunea va începe luni, 4 aprilie, la ora 10:00.

Casa Iubirii”, emisiunea prezentată de Andreea Mantea, construită pe 1000 de metri pătraţi

În doar 3 luni, Kanal D a reușit ridice un adevărat hub în Capitală pentru emisiunea “Casa Iubirii”, prezentată de Andreea Mantea. Construcţia este unică în România și a fost realizată special pentru această emisiune. Asigurând facilităţile pentru filmarea la cele mai înalte standarde tehnologice ale unei producţii complexe. Eforturi uriașe și multă muncă pentru ca telespectatorii să aibă parte de un show total, iar concurenţii să se simtă în largul lor pe tot parcursul filmărilor emisiunii.

Construcţia în care se filmează show-ul se întinde pe o suprafaţă de 1000 de metri pătraţi. ”Casa iubirii” este dotată cu o piscină interioară încălzită, cu livinguri foarte spaţioase – spaţii de relaxare, interacţiune şi entertainment, şi două grădini interioare. Casa este înconjurată de un tunel neluminat, unde sunt plasate echipele de filmare.

Peste 45 de camere de filmat la „Casa Iubirii”

Concurenţii sunt filmaţi din acest tunel invizibil pentru ei, prin 350 de metri pătraţi de geam dicroic. Care nu permite celor din casă să observe camerele sau pe cameramani. Nu mai puţin de 45 de camere de filmare – un mix alcătuit din camere robotice, vizibile concurenţilor, dar şi camere care nu sunt vizibile din platou, pentru a nu distrage atenţia concurenţilor – vor filma toate întâmplările cotidiene din viaţa celor aflaţi în Casa iubirii.

O echipă de aproximativ 100 de specialisti (cameramani, asistenţi de producţie, scenarist, regizor, make-up artişti etc) sunt implicaţi în realizarea acestei producţii impresionante.

Cameramanii sunt obligați îmbrace doar haine negre

Reporterii CIAO.RO au intrat atât în casa iubirii, la terase, la locul amenajat pentru relaxarea la piscină, cât și în tunelul circular ce înconjoară practic casa iubirii. E întuneric în tunel, geamurile au perdele negre, iar cameramanii sunt obligați îmbrace doar haine negre. La piscină era o atmosferă de relaxare și distracție. În același timp, apa era caldă, iar câțiva angajați mai aranjau cadrul.

În camera fetelor, dar și în cea a băieților, aranjate cu mobilă achizitionață tocmai din Turcia, de înaltă calitate, erau alți angajați care au adus produse proaspete pentru gătit. Zilnic, aceștia aduc mâncare și le-o lasă concurenților în frigider.

Andreea Mantea are o cabină imensă la etajul 1, la emisiunea „Casa Iubirii”

Deasupra casei iubirii se află două etaje cu multe, multe camere. La primul etaj se află o parte din echipă. Reporterii CIAO.RO au intrat și în regie unde oamenii se pregăteau de muncă. O parte monitorizau zecile de ecrane, alții pregăteau lavalierele. Tot la etajul 1 se află și cabina prezentatoarei Andreea Mantea.cameră imensă pe care vedeta Kanal D și-o va amenaja după bunul său plac. La etajul doi se află camerele în care vor sta concurenții, separați.

Emisiunea „Casa iubirii” va începe pe 4 aprilie

Cel mai aşteptat reality show al momentului, „Casa iubirii”, prezentat de Andreea Mantea, va începe luni, 4 aprilie, la ora 10:00. Emisiunea, o călătorie impresionantă pentru gasirea sufletului pereche, va putea fi urmarită în fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 10:00 şi de la 17:00. Dar şi în fiecare sâmbătă şi duminică de la 17:00 şi de la 19:00.

14 concurenţi, 7 fete şi 7 baieti, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului. Ghidându-i cu empatie, pe drumul sinuos al descoperirii de sine şi a celuilalt. La capătul acestei experienţe cu totul speciale vor exista doi câştigători, o fată şi un băiat. Fiecare dintre aceştia intrand în posesia premiului de 10.000 de Euro. În fiecare săptămână a difuzarii show-ului, în Galele ce se vor desfăsura în fiecare duminică, va fi ales de telespectatori, prin vot, Favoritul/Favorita săptămânii, care va avea parte atât de recunoasterea publicului, cât şi de un premiu de 5 000 de lei.

Andreea Mantea i-a cunoscut deja pe toti concurenţii şi este impresionata de dorinţa lor de a-şi găsi perechea potrivită. Dar şi de modul în care aceştia au reacţionat când au văzut Casa iubirii. Îndrăgita vedetă spune că îi va urmări pe concurenţi cu maximă atenţie, pentru ca aceştia să respecte regulamentul strict al emisiunii.

Publicat: 25 mart. 2022, 19:42 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Pe aceeași temă