Andreea Mantea este iar singură! De ce s-a despărțit de iubit: ”Nu mai puteam, era…”

Publicat: 27 mart. 2022, 12:00 Autor: Maria Apostol Vedete

Prezentatoarea noului show matrimonial difuzat de Kanal D, ”Casa iubirii”, a recunoscut că a pus punct relației pe care o avea de mai mult timp cu un coleg de televiziune. Andreea Mantea pare ”ușurată” după ce a luat această decizie și a explicat și motivul. 

Andreea Mantea a moderat mai multe proiecte televizate, pe teme matrimoniale, dar, când vine vorba de propriile relații, vedeta susține că a găsit cheia succesului, doar că fără aplicabilitate vizibilă. Este singură, echilibrată, se bucură de relația cu propriul copil și se axează pe muncă.

Tot la muncă l-ar fi găsit Andreea Mantea și pe bărbatul pe care l-a ținut departe de ochii curioșilor. După relația pornită alături de Cristian Mitrea, din care a rezultat și un băiețel, prezentatoarea de la Kanal D nu s-a mai afișat cu niciun mascul.

Tot câștigătorul inimii “Burlăciței” a fost și cel care a dezvăluit identitatea bărbatului din viața Andreei Mantea. Mai multe detalii găsiți pe CANCAN.RO.

De ce a plecat Andreea Mantea de la ”Puterea Dragostei”

În vara anului 2020, Andreea Mantea a făcut un anunț surprinzător. Acela că renunță să mai prezinte celebra emisiune matrimonială care făcea audiențe record. Diverse surse au susținut că ea ar fi fost plătită regește de patronii turci, cu 8000 euro pe lună.

Ce-i drept, a făcut și sacrificii uriașe de dragul show-ului. Ținând cont de faptul că acesta se filma în Turcia, iar Andreea a locuit la Istanbul aproape în permanență.

Pandemia de coronavirus a prins-o tot în Turcia și, deși filmările au fost suspendate, aceasta nu s-a putut întoarce în țară. Cu toate acestea, nu ăsta a fost motivul care a determinat-o pe frumoasa brunetă să predea ștafeta emisiunii. Ci, de fapt, iubitul ei, un bărbat care nu vrea să fie expus publicului.

Publicat: 27 mart. 2022, 12:00 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă