Andreea Mantea se întoarce la ”Puterea Dragostei”? Ce se ascunde în spatele anunțului de ”adio” făcut de Cristina Dorobanțu

Publicat: 14 feb. 2022, 20:04 Autor: Maria Apostol Vedete

Cristina Dorobanțu, gazda producției ”Puterea Dragostei” de aproape un an și jumătate, a făcut un anunț surpriză care seamănă mai degrabă cu un mesaj de adio de la cârma emisiunii. Odată cu asta prinde tot mai mult contur zvonul că Andreea Mantea ar putea să prezinte din nou reality show-ul cu care a făcut audiențe record! 

Fanii reality show-ului ”Puterea Dragostei” au împânzit deja forumurile emisiunii cu mesaje, după anunțul făcut de Cristina Dorobanțu. După un an și jumătate de când i-a luat locul Andreei Mantea, prezentatoarea a publicat o postare care a generat incertitudine privind viitorul ei în cadrul acestei emisiuni.

 

După 1 an și jumătate… mă înclin! În fața echipei, telespectatorilor, concurenților și tuturor celor ce au crezut în mine! Vă mulțumesc pentru tot! ❤️?”, a fost mesajul ei.

Ulterior, fanii au început să vehiculeze ideea că Andreea Mantea ar putea să se întoarcă în cadrul emisiunii. Iar toate aspectele acestui fapt îi sunt favorabile. Primul dintre ele: filmările vor avea loc în România, iar unul dintre motivele pentru care Andreea a decis să se retragă inițial a fost distanța prea mare de casă. Și doi: Andreea a renunțat să mai prezinte emisiunea ”Se strigă darul”, dar cu toate astea este văzută tot mai des pe holurile Kanal D.

De ce a plecat de fapt Andreea Mantea de la ”Puterea Dragostei”

În vara anului 2020, Andreea Mantea a făcut un anunț surprinzător. Acela că renunță să mai prezinte celebra emisiune matrimonială care făcea audiențe record. Diverse surse au susținut că ea ar fi fost plătită regește de patronii turci, cu 8000 euro pe lună.

Ce-i drept, a făcut și sacrificii uriașe de dragul show-ului. Ținând cont de faptul că acesta se filma în Turcia, iar Andreea a locuit la Istanbul aproape în permanență.

Pandemia de coronavirus a prins-o tot în Turcia și, deși filmările au fost suspendate, aceasta nu s-a putut întoarce în țară. Cu toate acestea, nu ăsta a fost motivul care a determinat-o pe frumoasa brunetă să predea ștafeta emisiunii. Ci, de fapt, iubitul ei, un bărbat care nu vrea să fie expus publicului.

Publicat: 14 feb. 2022, 20:04 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă