Unde se filmează exact Puterea Dragostei. Emisiunea de pe Kanal D presupune costuri imense

Publicat: 24 Mar. 2020, 09:00 General
Unde se filmează exact Puterea Dragostei. Emisiunea de pe Kanal D presupune costuri imense

Emisiunea ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, este printre cele mai urmărite din România. Ajuns la al doilea sezon, show-ul matrimonial prezentat de Andreea Mantea le aduce beneficii financiare semnificative șefilor. Totuși, și costurile de producție sunt pe măsură.

Puterea Dragostei, o emisiune costisitoare

Kanal D nu are niciun motiv de îngrijorare legat de emisiunea ”Puterea Dragostei”. Andreea Mantea i-a cucerit pe telespectatorii din România, care urmăresc cu sufletul la gură tot ceea ce fac concurenții în Casa Dragostei. Audiențele sunt pe placul șefilor de la Kanal D, în condițiile în care show-ul se bate aproape de la egal la egal cu emisiunile de la televiziunile concurente, mult mai bine cotate, cum ar fi Pro TV sau Antena 1.

O astfel de emisiune presupune însă și costuri extrem de ridicate. 170 de oameni lucrează pentru ca show-ul matrimonial să se desfășoare în cele mai bune condiții. Pentru filmarea emisiunii se folosesc 29 de camere, dintre care 12 sunt de studio, una este mobilă și alte 16 sunt robot.

Pe lângă costul aparaturii și al oamenilor implicați în proiect, au circulat zvonuri conform cărora prezentatoarea Andreea Mantea ar avea un salariu colosal. 20.000 de euro pe lună ar primi aceasta din partea șefilor de la Kanal D. Ce-i drept, vedeta se ocupă de două emisiuni, ”Puterea Dragostei” și ”Se strigă darul”.

Show-ul de la Kanal D, afectat de coronavirus

Emisiunea ”Puterea Dragostei” se filmează în Turcia, iar Andreea Mantea este nevoită să facă naveta între București și Istanbul. Totuși, în plină pandemie de coronavirus, lucrurile s-au complicat pentru simpatica prezentatoare. Aceasta nu va mai putea zbura spre casă, în condițiile în care în România a fost decretată stare de urgență. Astfel, Andreea Mantea și fiul său se află în autoizolare în Istanbul. Vedeta a recunoscut că iese din casă doar pentru lucrurile care sunt urgente.

În aceeași situație se află și concurenții de la ”Puterea Dragostei”. În mod normal, aceștia filmează pentru emisiune timp de 8 ore, după care sunt liberi să facă ce vor, atât timp cât fetele și băieții nu se întâlnesc între ei. Dacă până acum se plimbau prin Istanbul și vizitau diferite locuri, acum, din cauza pandemiei, sunt nevoiți să rămână în camerele de hotel. În plus, nici ei nu mai au cum să vină în România.

Până acum, în Turcia s-au înregistrat peste 1.200 de cazuri de infectare cu coronavirus și deja au decedat 30 de persoane. În România sunt 576 de bolnavi și 5 oameni și-au pierdut viața.

Publicat: 24 Mar. 2020, 09:00 General
Pe aceeași temă