Cine sunt câștigătorii ”Puterea Dragostei”, sezonul 2. Telespectatorii au avut un șoc!

Publicat: 27 iul. 2020, 08:52 Autor: Andreea Voicu Vedete

Este fericire mare printre concurenții de la ”Puterea Dragostei„, show-ul fenomen de la Kanal D. Seara trecută, telespectatorii au aflat cine sunt câștigătorii celui de-al doilea sezon.

Cei patru finaliști care au intrat în cursa pentru marele premiu oferit de Kanal D sunt chiar Bianca, Livian, Bernadett și Philip. Cum nimeni nu se aștepta, câștigătorii ”Puterea Dragostei”, sezonul 2 sunt chiar Bianca Comănici și Livian Pop! Fiecare dintre concurenți au luat câte un cec în valoare de 10.000 de euro și câte un Trofeu. Telespectatorii au avut, într-adevăr, un șoc, după ce Bianca a câștigat și primul sezon ”Puterea Dragostei”, fiind votată de public.

”Eu eram ferm convins că o să câștig, pentru că eu știam ce prezint, ce se vede dincolo de ecran, lumea te recunoaște dacă nu ești real, dacă ești fals. Când Andreea Mantea ne-a unit mâinile acolo pe scenă, am simțit să o iau pe Bianca așa pe sus și să o sărut, dar m-am abținut. Trebuie să ne cunoaștem aici afară, trebuie să clădim relația. Nu am vrut să o sărut ca să nu stric totul, să o dau peste cap pe Bianca. Nu vreau să grăbesc lucrurile cu Bianca”, a spus Livian Pop pentru Wowbiz.

”Nu realizez că am câștigat. Sezonul ăsta e diferit față de primul. În primul sezon, am simțit că a fost ca ”o palmă peste față” pentru ceilalți, acum însă a fost altfel. Poate dacă acum ar fi câștigat alta nu mă mai urau așa mulți. În finala aceasta aveam lângă mine o prietenă, cel puțin așa credeam (n.red. Berna)”, a declarat Bianca pentru sursa citată.

Bernadett și Philip au făcut pasul cel mare

De trei luni de zile formează un cuplu în emisiune și nu mulți le-au dat șanse de reușită, că vor rămâne împreună. Dar iată că atât Philip Albu, cât și Bernadett au demonstrat că iubirea tronează în relația lor, respectul și sinceritatea și au ales să facă pasul cel mare, chiar cu ceva timp înainte ca sezonul al doilea de la Puterea Dragostei să ajungă la final. Philip a cerut-o de soție pe Bernadett, în Turcia. S-a așezat în genunchi și a scos inelul, apoi a spus: ”Am luat cea mai important decizie din viața mea și îmi doresc ca tu să fii soția mea. Și mă faci cel mai fericit bărbat și simt că lângă tine vreau să-mi petrec toată viața. Vreau să avem cei mai frumoși copii, cea mai frumoasă familie și… vrei să fii soția mea?”.

Fără să stea pe gânduri, Bernadett a dat răspunsul: ”Da, iubi, normal! Doamne, nu cred!”.

Publicat: 27 iul. 2020, 08:52 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă