Cerere în căsătorie, la TV! Un cuplu de la ”Puterea Dragostei” a făcut pasul cel mare

Publicat: 30 Jun. 2020, 10:27 Vedete

Este fericire mare printre concurenții de la ”Puterea Dragostei”! Doi concurenți au ales să își unească destinele chiar în emisiune, în fața celorlalți colegi.

De trei luni de zile formează un cuplu în emisiune și nu mulți le-au dat șanse de reușită, că vor rămâne împreună. Dar iată că atât Philip Albu, cât și Bernadett au demonstrat că iubirea tronează în relația lor, respectul și sinceritatea și au ales să facă pasul cel mare!

Astfel, Philip și Bernadett au ales să meargă împreună pe același drum. Philip a cerut-o de soție pe Bernadett, în Turcia. S-a așezat în genunchi și a scos inelul, apoi a spus:

”Am luat cea mai important decizie din viața mea și îmi doresc ca tu să fii soția mea. Și mă faci cel mai fericit bărbat și simt că lângă tine vreau să-mi petrec toată viața. Vreau să avem cei mai frumoși copii, cea mai frumoasă familie și… vrei să fii soția mea?”, i-a spus Philip.

Fără să stea pe gânduri, Bernadett a dat răspunsul: ”Da, iubi, normal! Doamne, nu cred!”.

Iată cererea în căsătorie în videoclipul de mai jos:

”De mai bine de o lună am planificat cererea și am cerut ajutorul prodcătorilor, pentru ca totul să iasă perfect. Am fost luați cu o limuzină și duși la mare, acolo mi-am dorit să aibă loc cererea, pe malul mării. După ce am stat puțin la povești, m-am pus în genunchi și i-am spus: «Iubita mea, am luat cea mai importantă decizie din viața mea și îmi doresc ca tu să fii soția mea, pentru că mă faci cel mai fericit bărbat și simt că lângă tine vreau să îmi petrec toată viața, să avem cei mai frumosi copii și să avem ceea mai frumoasă familie apoi să îmbătrânim amândoi frumos. Așa că, vrei să fii soția mea?»”, a spus Philip pentru Cancan.

Publicat: 30 Jun. 2020, 10:27 Vedete
Pe aceeași temă