Cine este liderul suprem la Puterea Dragostei. A câștigat 1.500 de euro de la Kanal D

Publicat: 30 mart. 2020, 10:02 Autor: Ionita Nicoleta General
Cine este liderul suprem la Puterea Dragostei. A câștigat 1.500 de euro de la Kanal D

Telespectatorii și-au ales concurentul favorit de la Puterea Dragostei. Pe lângă suportul fanilor, acesta a primit și o sumă destul de consistentă din partea celor de la Kanal D, 1.500 de euro.

Livian, liderul de la Puterea Dragostei

A început o nouă săptămână a emisiunii ”Puterea Dragostei”, iar noutățile și surprizele nu lipsesc. Cel mai urmărit show matrimonial din România îi ține pe telespectatori în număr foarte mare în fața micilor ecrane. Concurenții care speră să-și găsească marea iubire prin intermediul acestei emisiuni au priză la public, iar fanii își votează constant favoriții, pentru a le oferi anumite beneficii.

Este și cazul lui Livian, care a fost ales liderul acestei săptămâni. În plus, tânărul de 23 de ani a primit și 1.500 de euro de la Kanal D. Acesta este premiul oferit concurentului care primește cele mai multe voturi din partea telespectatorilor.

Livian a fost ales liderul săptămânii la Puterea Dragostei

Alături de Livian, alți doi băieți s-au numărat printre favoriții telespectatorilor. Este vorba despre Cătălin și Gabriel. În ceea ce le privește pe fete, cele mai multe voturi au primit Bianca, Andreea Pirui și Roxana.

Cine este Livian, de la Puterea Dragostei

Sezonul al doilea al emisiunii ”Puterea Dragostei” a început pe 15 iulie anul trecut și a adus la start 8 fete și 8 băieți . Aceștia au acceptat provocarea de a-și căuta sufletul pereche tocmai în Turcia, acolo unde au loc filmările celebrului show matrimonial.

Unul dintre concurenții noi care au intrat în emisiune a fost și Livian. Acesta are 23 de ani și este din Cluj-Napoca. Livian este fiul lui Nelson Mondialu, celebrul interlop care face furori pe internet cu postările sale. Tânărul știe care sunt calitățile pe care le caută la o femeie. Aceasta trebuie să fie frumoasă și loială.

Încă din startul noului sezon al emisiunii, Livian a găsit ceea ce căuta. Acesta s-a îndrăgostit de Bianca, o tânără de 20 de ani, care de altfel a și câștigat primul sezon de la Puterea Dragostei, alături de Bogdan Mocanu. Fata a obținut astfel un premiu de 10.000 de euro, dar și dreptul de a participa și în sezonul al doilea al show-ului de la Kanal D.

Bianca Comănici și Livian reprezintă unul dintre cele mai controversate cupluri din Casa Dragostei. Relația dintre cei doi a avut de-a lungul acestor luni mai multe suișuri și coborâșuri. Situația a devenit și mai tensionată, mai ales după ce pe internet au apărut mai multe clipuri cu Bianca în ipostaze indecente.

Cei doi s-au despărțit de ceva timp, dar în această perioadă au mai încercat să-și rezolve problemele. Se pare însă că nu au putut trece peste obstacolele apărute și astfel au decis să încheie definitiv relația.

Publicat: 30 mart. 2020, 10:02 Autor: Ionita Nicoleta General
Pe aceeași temă