Ce se întâmplă cu emisiunea Puterea Dragostei care se filmează în Turcia! Andreea Mantea a făcut anunțul

Publicat: 30 mart. 2020, 09:05 Autor: Andreea Voicu Vedete

Frumoasa prezentatoare TV Andreea Mantea a făcut un anunț în legătură cu emisiunea ”Puterea Dragostei” de la Kanal D. Gazda emisiunii le-a transmis telespectatorilor că show-ul fenomen ”își va închide porțile”.

Astfel că, Andreea Mantea le-a spus concurenților seara trecută ce urmează să se întâmple și cum să se protejeze de virusul veni din China.

”Urmează să vă spun ceva foarte important. De astăzi, competiția își va închide porțile. În acest sezon nu vor mai intra alți concurenți cu excepția a două persoane care se află în așteptare din cauza situației dificile prin care trece întreaga omenire și a celor care au fost sau vor fi eliminați și ar putea reveni în postura de favoriți ai publicului.

Practic, fiecare dintre voi are șanse de a ajunge în Marea Finală și de a câștiga marele premiu. În această perioadă critică, eliminările se vor face altfel decât de obicei. Cei care vor primi cele mai multe nominalizări nu vor fi eliminați direct, ci vor primi o banderolă roșie. Cei care pe parcurs vor acumula trei banderole roșii, vor părăsi competiția. În această seară, favoritul publicului nu își protejează casa. Fata și băiatul care au primit cele mai multe voturi din partea concurenților nu vor pleca acasă, ci fiecare va primi o banderolă roșie.

Așadar, nu ne luăm la revedere de la ei, nu îi eliminăm. Îi ținem aici în casă dată fiind situația cu care ne confruntăm. Va trebui să le purtați la fiecare gală (n.r. banderolele roșii). (…)

Am să vă rog să aveți grijă de voi în aceste zile care urmează. Vedeți cu cine intrați în contact și dacă simțiți că ați atins o suprafață care ar putea fi contaminată, butonul de la lift, clanța ușii, spălați-vă foarte bine. Nu mai ieșiți, nu vă mai întâlniți. Fiți mai solitari, pătrați distanța! Stați departe de mulțime, de oameni, pentru că este mai bine. Pentru o perioadă, vă faceți vouă bine. Stați acasă, gândiți-vă că poate nu o să luați voi virusul, ci doar îl purtați și îl dați unui om în vârstă de pe aici care are copii și nepoți și îi curmați viața într-un punct în care nici nu trebuie. De ce permite Dumnezeu lucrurile astea, nu avem de unde să știm”, le-a spus Andreea Mantea concurenților.

Publicat: 30 mart. 2020, 09:05 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă