Cine este barbatul de pe cartea de vizita gasita de Alexandra, in casa lui Dinca. Ce legatura avea cu criminalul

Publicat: 31 iul. 2019, 18:16 Autor: madalina m. Ciao.ro

Exista foarte multe intrebari care au ramas fara raspuns, in cazul Alexandrei Macesanu. Anchetatorii incearca de cateva zile sa afle ce i s-a intamplat adolescentei de 15 ani.

In momentele in care a sunat la serviciul de urgenta 112, fata avea in mana o bucata de hartie, cu numele altui barbat, fata de Gheorghe Dinca. Cartea de vizita gasita de Alexandra reprezinta in continuare un indiciu cheie, in aceasta ancheta.

S-a aflat cine este Lucian Popescu, al carui nume a fost rostit la telefon si de catre adolescenta de 15 ani. Ea a fost rapita si violata de criminalul Gheorghe Dinca. In momentele in care atacatorul si-a parasit locuinta, a incercat din rasputeri sa scape si sa gaseasca o solutie. A pus mana pe telefonul lui Dinca si a luat legatura cu autoritatile.

Barbatul de pe cartea de vizita gasita de Alexandra

Cine este barbatul de pe cartea de vizita gasita de Alexandra

La randul lui, criminalul trebuia sa ia legatura cu respectivul Lucian Popescu. Barbatul al carui nume apare pe cartea de vizita a facut anumite remarci despre principalul suspect al crimelor din Caracal.

Alexandra Macesanu a gasit in locuinta lui Gheorghe Dinca o carte de vizita si credea ca cel al carui nume scris acolo este persoana care a rapit-o si sechestrat-o. Barbatul a dat un comunicat publicitatii, in care a dorit sa precizeze circumstantele in care l-a cunoscut pe cel despre care habar n-avea ca are o minte criminala.

Lucian Gabriel Popescu lucreaza la Biroul de Cadastru din Caracal. Gheorghe Dinca a mers pana acolo, la inceputul lunii iulie din acest an si s-a interesat de efectuarea unei documentatii cadastrale.

Ce legatura avea cu Dinca

Autoritatile romane nu exclud nici varianta in care Alexandra Macesanu ar fi inca in viata. Potrivit surselor din ancheta, Dinca a mers la o farmacie din zona pentru a cumpara o crema, cu care dorea sa ii vindece ranile tinerei. Gestul semnifica faptul ca nu dorea sa ii faca rau elevei de 15 ani, din moment ce se ingrijea de starea ei. S-a mai vehiculat si ipoteza unei retele de proxeneti, din care fostul mecanic de 66 de ani ar fi facut parte.

Lucian Popescu a mai precizat ca nu s-a putut ocupa de lucrarea solicitata de Gheorghe Dinca. Se pregatea sa plece in concediu, in acea perioada, astfel ca i-a oferit barbatului o carte de vizita si l-a indemnat sa vina dupa data de 22 iulie. Alexandra Macesanu a fost vazuta ultima data in dimineata zilei de miercuri, 24 iulie, atunci cand a fost luata cu masina la ocazie, de catre cel suspectat de crima.

sursa: playtech.ro

Publicat: 31 iul. 2019, 18:16 Autor: madalina m. Ciao.ro
Pe aceeași temă
×