Cine apare pe hardurile lui Razvan Ciobanu. Keky, cantaretul pe tocuri, a divulgat tot ce stie!

Publicat: 05 May. 2019, 16:52 Vedete

Dupa moartea lui Razvan Ciobanu, tot mai multe detalii ies la iveala. Dupa ce s-a aflat ca avea imagini compromitatoare, acum stim despre ce e vorba.

Cine apare pe hardurile lui Razvan Ciobanu. Keky, cantaretul pe tocuri, a divulgat tot ce stie. Se pare ca regretatul designer de moda a intretinut relatii intime cu mai multi barbati din showbiz. In tot acest timp, in partidele de amor, vedetele consumau si droguri.

Se pare ca Razvan Ciobanu avea o mica colectie de materiale XXX. Conform celor spuse de Keky, erau nume grele din showbiz. Cantaretul pe tocuri, asa cum a devenit cunoscut in lumea mondena, ar vrea ca informatiile sa fie facute publice. Conform Marei Banica, hardurile ar fi fost vandute pe suma de 4.000 de euro, in presa.

Nu se stie exact la cine au ajuns, dar informatia a fost facuta publica la XNS de la Antena 1. Pana in prezent, singura persoana care stie cu exactitate ce se afla pe acele harduri este Dan Capatos.

Cine apare pe hardurile lui Razvan Ciobanu

„Hardurile celebrului designer mort într-un „accident de mașină”, conțin imagini explicite cu bărbați celebri din showbiz, în timp ce se drogau cu el și întrețineau relații intime.

Sincer, știu în mare parte persoanele aflate pe acele harduri și îmi doresc din tot sufletul să apară numele lor în presă, pentru că hardurile sunt în posesia presei! Ghinion pentru ei! M-aș simți în sfârșit înțeles de cei care mă faceau nebun și spuneau că inventez lucruri…

Cu decedatul trebuia să lucrez la lansarea proiectului meu, încă din 2011, însă trecea printr-o perioadă foarte proastă. Vorbeam destul de des cu el la telefon și mă tot amâna cu hainele pentru proiect, așa că am renunțat în cele din urmă.

Keky sustine ca stie informatii

Cine apare pe hardurile lui Razvan Ciobanu. Keky, cantaretul pe tocuri, a divulgat tot ce stie!
Cine apare pe hardurile lui Razvan Ciobanu. Keky, cantaretul pe tocuri, a divulgat tot ce stie!

Într-o dimineață m-a sunat și m-a chemat la el. Probabil se simțea singur, pentru că niciodată nu a fost loc de mai mult între noi. Eu eram treaz, pentru că la ora 7 trebuia să ajung la niște analize.

Așa am ajuns într-o iarna teribilă, prin 2012, la 4 dimineața, la el acasă, când stătea în zona de Nord a Bucureștiului, lângă Ambasada Chinei. Erau să mă muște vreo 3 câini vagabonzi. Taxiul nu putea să intre pe stradă din cauza zăpezii și până am găsit numărul blocului, mă rătăcisem pe un câmp, lângă blocul lui.

Când am găsit blocul, nu a mai răspuns nici la interfon și nici la telefon. Dormea în casă, cu luminile aprinse. Statea la parter și l-am vazut. Ne-am mai întâlnit în 2014 la o lansare de videoclip și doar ne-am salutat din complezență, pentru că relațiile dintre noi deveniseră destul de reci, însă niciodată conflictuale.

Razvan Ciobanu avea relatii intime cu fostul iubit al lui Keky

Cine apare pe hardurile lui Razvan Ciobanu. Keky, cantaretul pe tocuri, a divulgat tot ce stie!
Keky este cunoscut drept ‘cantaretul pe tocuri’

Asta din cauza unei persoane aflată pe acele harduri, care a însemnat și înseamnă încă suficient de mult pentru mine.Când ne certam, mergea destul de des la Răzvan, iar Răzvan știa de mine. Cu toate astea nu le-a păsat niciunuia dintre ei că eu sufeream ca ultimul câine… Ba chiar, aveau grijă să aflu că s-au văzut…

Cine apare pe hardurile lui Razvan Ciobanu. Keky, cantaretul pe tocuri, a divulgat tot ce stie!
Keky a inceput transformarea din barbat in femeie

Nu îmi face plăcere să abordez acest subiect, însă am simțit nevoia să scriu aceste rânduri, pentru acei oameni din lista mea de prieteni, care încă cred, că eu mă bucur de moartea cuiva… „Moartea e un fenomen simplu în natură, numai oamenii îl fac înspăimântător”! (Marin Preda)

Eu te-am iertat, Răzvan. Odihnește-te în pace… ?”, a scris Keky, cântăreţul pe tocuri, pe Facebook.

Razvan Ciobanu, furat de 600.000 de euro. Creatorul de moda s-a luptat cu dependenta de alcool si pastile

Ce haine a avut Razvan Ciobanu in sicriu. Parintii l-au ingropat cu tinuta lui preferata! VIDEO

Ce i-a spus mama lui Razvan Ciobanu lui Catalin Botezatu, la inmormantare. Vedeta Kanal D a izbucnit in lacrimi!

Ce a discutat Razvan Ciobanu cu angajatul de pe terasa din Mamaia. Era maxim de panicat!

Ce a facut Razvan Ciobanu inainte sa moara. A furat masina lui Cercel, s-a drogat cu 5 substante si voia la Corbu VIDEO

Razvan Ciobanu a fost asasinat? O noua teorie ar putea schimba tot ce stiam pana acum

O filmare cu drona a dezvaluit traseul lui Razvan Ciobanu inainte de impact VIDEO

Razvan Ciobanu a fost implicat in incantatiile unui calugar tibetan. De ce a facut asta in Saptamana Mare

Datoriile lui Razvan Ciobanu. La ce suma isi estima creatorul de moda averea

Informatie de ultima ora in ancheta mortii lui Razvan Ciobanu: „A fost în stare de semicontrol la volan” VIDEO

Publicat: 05 May. 2019, 16:52 Vedete
Pe aceeași temă