Prima sotie a lui CRBL e frumoasa foc. De ce a divortat artistul de Andreea

Publicat: 05 mai 2019, 13:42 Autor: D. C. Vedete

Fanii lui adevarati stiu ca artistul se afla la a doua casnicie. Pe cand avea 20 de ani, un pustan, cantaretul a decis sa se casatoreasca.

Prima sotie a lui CRBL e frumoasa foc. Artistul si Andreea s-au casatorit cand acesta avea 20 de ani. S-au cunoscut in orasul lor natal, s-au indragostit si au decis sa faca pasul cel mare. Din pacate, relatia dintre cei doi nu a durat prea mult.

CRBL şi Andreea s-au casatorit in Pitesti, cadn artistul avea 20 de ani. Din pacate, mariajul lor s-a incheiat 7 ani mai tarziu. Cei doi au divortat in anul 2004. In prezent, Andreea este expert in relatii publice. Aceasta promoveaza un magazin cu bijuterii din orasul ei natal.

Prima sotie a lui CRBL e frumoasa foc

„Am fost prieteni, ne-am căsătorit pentru că ne iubeam și pentru că așa am avut noi chef la 20 de ani, ne-am iubit că niște oameni normali, cu casă/chirie/cățel/certuri/gelozii și alte acareturi. Ne-am despărțit într-o zi în care am realizat că viețile noastre nu mai erau în registrul „viață noastră”, ci se despărțiseră undeva și aveam două drumuri total separate: „viața mea” și „viața lui”. Când ne-am cunoscut eram doi copii care n-aveau bani de bilet de autobuz, când ne-am despărțit eram ceva mai adolescenți cu idei și dorințe infinit diferite”, povestea Andreea într-un interviu, potrivit viva.ro.

CRBL si Oase au castigat Asia Express 2019: „Ba, esti prost?!” Momentele lor de bucurie dupa ce au aflat ca au luat 30.000 de Euro! VIDEO

In prezent, CRBL este casatorit cu Elena de 11 ani. Aceasta este o fosta dansatoare si coregrafa. Cei doi au impreuna o fetita pe nume Alesia, de 8 ani.

Totul despre Oase, cel care a castigat Asia Express alaturi de CRBL

Publicat: 05 mai 2019, 13:42 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă
×