Totul despre Oase, cel care a castigat Asia Express alaturi de CRBL

Publicat: 17 apr. 2019, 13:58 Autor: Simona News 3

Toata lumea il cunoaste pe CRBL, insa putini oameni stiu cine e Oase si cu ce se ocupa el.

CRBL este cunoscut in toata tara, insa prietenul lui Oase a intrat in atentia publicului odata cu emisiunea „Asia Express”, ajungand rapid la inimile oamenilor datorita firii sale carismatice.

Numele sau real este Ionut Dongo si este un mare sustinator, daca nu cel mai infocat, al fenomenului kendama din Romania. Chiar a participat la Campionatul Mondial din Japonia si a fost organizator al unei tabere de acest fel in tara noastra.

„Kendama a apărut în Mexic și Franța. În Franța se numea bilboquet și n-avea forma asta, n-avea cupele mari. În Mexic se numea bolero și, de asemenea, avea o formă diferită de ce era în Franța și de ceea ce e azi, era o cupă, o ață și-o bilă. Japonia a implementat forma finală și cea mai bună.

Totul despre Oase, cel care a castigat Asia Express

Totul despre Oase, cel care a castigat Asia Express

În fine, și eu voiam să ajung la prima kendama, prima formă apărută vreodată și, deci, pe unde ajungeam, le adunam. Plus că fiind sponsorizat de companii, primeam de la toate kendama, la concursuri, ia-o p-asta, testeaz-o p-asta. Eram cel mai fericit”, a spus CRBL intr-un interviu pentru redbull.com, potrivit Libertatea.

Oase si CRBL se cunosc de foarte multi ani, inca de cand Oase era cursant la scoala de breakdance a lui CRBL. Acolo si-a capatat si porecla asta, cu care a ramas pana in prezent.

„Când dansam breakdance la școala lui CRBL, care nu mă lua la niciun job, aveam foarte mare mobilitate și oamenii îmi spuneau că nu am oase. Și de acolo numele” a mai spus acesta, potrivit sursei citate.

Publicat: 17 apr. 2019, 13:58 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă
×