Avere Bogdan Stanoevici. Actorul in varsta de 61 de ani sta cu chirie in Bucuresti

Publicat: 05 May. 2019, 13:22 Vedete

Actorul care in prezent apare in serialul Fructul oprit, de la Antena 1, are o viata interesanta. A muncit atat aici, cat si peste hotare.

Avere Bogdan Stanoevici. Actorul in varsta de 61 de ani sta cu chirie, cu toate ca a muncit mult la viata lui. A fost actor in Franta, in Bucuresti, a fost director de circ si fost ministru. Are un CV impresionant, dar niste conturi bancare mai sarace.

Bogdan Stanoevici nu are avere, ci e sarac. Actorul din Fructul oprit locuieste in Bucuresti cu chirie. Acesta conduce o masina veche, de cativa ani, dar este multumit. Bogdan Stanoevici sustine ca fostii colegi din Parlament il fac ‘fraier’ pentru ca a ramas sarac.

In urma a mai multor intamplari, actorul pare sa fie decis sa reintre in politica romaneasca. Acesta a postat, in urma cu 2 zile, un status ferm: ‘Am decis: voi candida la Președinția României’.

Avere Bogdan Stanoevici – actorul e sarac


„Cum nimic nu e întâmplător în lumea asta, mottoul personajului este ce aș putea numi eu profesiunea mea de credință: “Vreau să fac dreptate, chiar de-ar fi să piară lumea”. Când am citit acest lucru, mi-am spus că mi-a trimis Dumnezeu acest personaj, e pentru mine.

Eu stau la bloc, într-un apartament cu chirie. Din păcate, nu am fost în stare să pun deoparte nici un ban. Bine, nici nu prea văd de unde aș fi putut pune bani ca să-mi iau o casă!

Asta chiar mă amuză foarte tare, când am ieșit din politică, m-am întâlnit cu niște amici parlamentari și primul lucru pe care mi l-au spus a fost: “Băi, Bogdane, dar tu ești cel mai fraier dintre miniștri!”. De ce?

Bogdan Stanoevici, un ministru cinstit

“Ne-am uitat pe declarația ta de avere, tu cum ai intrat, așa ai ieșit! Ești la fel! Nu ai nimic, nu ai și tu acolo un apartament, o casă, un pământ, o bucată de ceva! Ai o mașină din 2002 și o motocicletă din 1996”. Le-am spus: da, dar diferența majoră dintre mine și voi este că la 6 dimineața, când voi vă uitați pe geam să vedeți dacă intră mascații în bloc, eu dorm liniștit.

Recunosc, înainte de 1989 făceam parte din privilegiații vremii, nu pentru că aș fi avut vreo funcție sau pentru că aș fi avut vreo relație undeva acolo sus, în partid, dar eram un privilegiat, pentru că mă știa lumea”, a marturisit actorul, intr-un interviu pentru Libertatea.

Afla cum a fost experienta lui, in Franta, doar aici!

Publicat: 05 May. 2019, 13:22 Vedete
Pe aceeași temă