Emisiunea Gianinei Corondan la TVR incepe in curand. Cand o poti urmari pe vedeta, la tv

Publicat: 05 May. 2019, 11:27 Vedete

Dupa ani de absenta pe micile ecrane, cea mai indragita vedeta a anilor '90 revine pe sticla. Aceasta va avea o noua emisiune, la TVR.

Emisiunea Gianinei Corondan la TVR incepe in curand. Mai exact, de maine, 6 mai 2019, o puteti revedea pe vedeta la tv. Emisiunea ei se numeste „Fețe-fețe” si este tip concurs. Lansarea are loc luni, la ora 19.00, pe TVR.

Emisiunea Gianinei Corondan la TVR intra pe tronsonul orar detinut, inainte, de Ionuț Cristache, România 9. Emisiunea aceasta s-a mutat de la ora 21.00, asa cum fusese difuzata in trecut.

Emisiunea Gianinei Corondan la TVR – 6 mai 2019

In fiecare editie, doi concurenti vor fi nevoiti sa ghiceasca meseriile invitatilor. Sase persoane vor fi in platoul emisiunii, la fiecare editie. Concurentii trebuie sa ghiceasca dupa fetele invitatilor ce meserie au.

Gianina Corondan, marturii despre divort: „Dacă cineva si-a gasit perechea, nu inseamna ca si tie iti e dat”

  • „Doi concurenti vor încerca să asocieze o lista de meserii cu fețele participantilor din platou. Gianina Corondan va pune un set de întrebări, iar cine răspunde corect la ele are dreptul să presupună cine ce meserie are.
  • În runda a doua este promovat câstigătorul primei etape de concurs, iar intuitia acestuia este supusa la noi teste-surpiza”, anunta reprezentantii TVR.

Gianina Corondan a prezentat toamna trecută emisiunea „Vizită de lucru”, tot la TVR 1. Din pacate, a fost prezentatoare pentru un scurt timp.

Gianina Corondan si schimbarile ei de look! Cum arata in prezent vedeta tv 🙂

Publicat: 05 May. 2019, 11:27 Vedete
Pe aceeași temă