EXCLUSIV | CRBL rupe tăcerea despre divorț. Ce s-a întâmplat după Power Couple: „Problemele noastre ca și cuplu…” + Planul pe care îl are pentru fiica lui, Alessia

Publicat: 07 iul. 2024, 22:00 Autor: Andreea Archip Vedete

CRBL și Elena, mama fiicei sale, au decis să pună punct mariajului de 16 ani și să se preocupe de creșterea fiicei lor, Alessia. La doar câteva luni de la divorț, artistul a vorbit într-un interviu exclusiv pentru CIAO.RO despre divorț care, pentru ei, nu a fost un șoc, așa cum a părut din exterior. Artistul exclude din start ideea de vacanță în 3, ca în vremurile bune, de dragul fiicei lor. Cum arată noua lui viață, dar și ce plan are în legătură cu Alessia, ne-a povestit în detaliu Eduard Andreianu alias CRBL.

CRBL a fost căsătorit de 2 ori și are la activ tot atâtea divorțuri. Nu își mai face planuri, preferând să lase viața să îl surprindă, fie că e de bine sau nu. A filmat un videoclip și e preocupat de cariera lui muzicală, dar și de proiectul pe care îl pregătește pentru fiica lui, Alessia.

Unii încep vacanța, tu continui treaba. Ce urmează?

Mi-aș dori și eu mult să încep vacanța, o aștept de foarte mult timp să mă duc să mă deconectez un pic, dar nu-mi permit, că deocamdată muncesc. Trebuie să lansez videoclipul la piesa asta cu Cerul e albastru, iarba e verde.

CRBL: “Se vor întâmpla lucruri pentru prima oară într-un clip de-al meu, dar și în viața mea”

Pe cine vom vedea alături de tine în videoclip?

O să fie multă lume în videoclip, vor fi multe fete, multe dansatoare, vor fi și băieți, evident. Se vor întâmpla lucruri, pentru prima oară, într-un clip de-al meu, dar și în viața mea se vor întâmpla lucruri pentru prima oară. Trebuie să vedeți clipul că o să fie uau! Am și frică, am și emoții, dar o să fie bine, sper!

Îmi spuneai într-un alt interviu că pregătești ceva și cu fiica ta. Are legătură cu Alessia?

Nu, nu are legătură deocamdată cu Alessia.  Pentru ea pregătim un traseu step by step. Ea se pregătește, are păreri, vrea într-un anumit fel, eu doar sunt alături de ea să o susțin și bineînțeles o să fiu cel mai tare manager, evident, pentru că urmează un traseu muzical și la ea.

CRBL despre fiica lui, Alessia: “Îi este mult mai ușor să se exprime în engleză, ceea ce înseamnă că încercăm să fie un proiect internațional”

O vei ghida în industria muzicală, îi vei fi aproape.

Da, evident, trebuie să fiu aproape. Numai că ea, pentru că vorbește foarte bine engleza, îi este mult mai ușor să se exprime în engleză, ceea ce înseamnă că încercăm să fie un proiect internațional și dacă ne și iese, să ne mândrim că suntem români. Dar evident o să cântăm și pentru aici, pentru ai noștri, doar că ea este foarte mult în direcția asta deocamdată și încerc să o ajut acolo ca să pot să o aduc după aceea aici.

Cum arată viața ta? Ai trecut printr-o schimbare. După mulți ani ai ieșit dintr-o relație. Cum ești în prezent?

Sunt foarte bine! Sunt foarte mulți oameni în jurul meu care își fac griji în continuare. Mulțumesc, dar nu e cazul! Sunt bine, sunt echilibrat, zâmbesc, muncesc, sunt bine.

CRBL: “Sunt liber de contract, evident, dar nu știm ce ne oferă ziua de mâine”

Cum e cu admiratoarele?

Admiratoarele au fost, sunt și mă bucur că vor mai fi. E bine! Administrăm cât se poate de diplomatic și de bărbătesc ca să zic așa.

Ești liber de contract? Ai de gând să reintri într-o relație de lungă durată și poate să o duci la un alt nivel?

De ce nu? Da! Sunt liber de contract, evident, dar nu știm ce ne oferă ziua de mâine. Eu de unde să știu? Eu doar trăiesc intens în fiecare zi și mă bucur de tot ce trăiesc.

Ești genul care nu își mai face planuri ca să nu încasezi dezamăgiri?

Nu neapărat. Acum chiar trăiesc de pe o zi pe alta și mă bucur de tot ce mi se întâmplă. Dacă se întâmplă de bine, cât o dura binele, să-i fie de bine. Dacă se întâmplă mai trist, asta este, mai dăm o dată cu capul în zid și mai plângem de două ori! Viața merge înainte oricum!

Cum ai reușit să treci peste despărțirea de fosta soție? Ca orice ruptură, presupun că te-a afectat, chiar dacă decizia a fost luată de comun acord.

Nu a trebuit să trec peste niciun fel de hop, pentru că voi, toți oamenii, nu înțelegeți. Voi credeți că din momentul în care noi am anunțat, voi credeți că atunci s-a rupt totul și atunci s-a întâmplat un șoc. A fost șoc pentru voi, nu a fost un șoc pentru noi!

CRBL: “Nu cred că o vacanță ar ajuta la ceva, ar fi iar o altă formă de minciună, ceea ce nu e pentru noi”

Adică despărțirea se produsese cu mult timp înainte și era totul la rece când ați anunțat?

Nu neapărat se produsese. S-a stins flacăra așa ușor, ușor și atunci pentru noi a fost cumva un pas normal să mergem în direcția asta.

Plănuiți și o vacanță voi ca și familie, adică și cu fosta soție, să fiți ca pe vremuri de dragul fetei sau doar tu cu fiica?

Nu cred că putem să facem ceva de dragul fetiței. Tocmai de asta am și decis amândoi să facem acest pas, pentru că vrem să trăim într-un adevăr nu într-o minciună. Și atunci nu cred că o vacanță ar ajuta la ceva, ar fi iar o altă formă de minciună, ceea ce nu e pentru noi.

Concursul Power Couple, la care ați participat, a scos cumva la lumina anumite lucruri care nu mai mergeau? V-ați dat seama acolo sau erau lucruri mai vechi?

Nu are nicio legătură. Oamenii percep treaba asta, pentru că s-a întâmplat ca și cadență una după alta, dar nu are niciun fel de legătură. Power Couple a fost o emisiune la care am fost, la care ne-am distrat, am încercat să ne jucăm, nu am putut să ne jucăm foarte mult, dar, evident, nu de acolo a fost declicul. Problemele noastre ca și cuplu, ca și familie sunt a la longue și am decis ca doi maturi să facem pasul ăsta. Nu are legătură cu Power Couple.

Publicat: 07 iul. 2024, 22:00 Autor: Andreea Archip Vedete
Pe aceeași temă
×