Cel mai adorabil pui de maimuta, cu cea mai trista poveste! E emotionant cum reactioneaza cand primeste un cadou neasteptat din partea ingrijitorilor

Publicat: 19 ian. 2018, 16:49 Autor: madalina m. Life

Un pui de maimuta care a fost salvat de o fundatie din Thailanda a primit un cadou neasteptat din partea ingrijitorilor.

Aceasta avea doar o saptamana in momentul in care a fost gasit singur si speriat intr-o zona izolata. Mai mult, puiul simpatic de maimuta era foarte slabit atunci cand a fost observat de oamenii care au sunat de urgenta pentru ca acesta sa fie preluat de cei de la „Wildlife Friends Foundation”.

Dupa ce a fost hranit, puiul de maimuta, care face parte din specia „langur” a primit un cadou incredibil din partea salvatorilor sai, pentru a nu simti lipsa mamei pe care a pierdut-o imediat dupa nastere.

Cel mai adorabil pui de maimuta, cu cea mai trista poveste

Daca nu ar fi fost observat la timp, puiul de maimuta care a primit numele de Kanoon nu ar fi supravietuit de unul singur. De asemenea, mama sa a fost ucisa de o haita de caini salbatici.

Desi avea doar o saptamana de viata, puiul de maimuta absolut adorabil a reusit sa se fereasca din calea pericolelor care il pandeau la tot pasul. Cand a fost gasit de cativa oameni, acestia s-au asigurat ca va micutul va fi salvat.

Odata ajuns pe mana ingrijitorilor, acesta a primit drept cadou un ursulet de plus, pentru a-i tine companie in noua sa casa, de care initial Kanoon se temea foarte tare. Reactia puiului de maimuta a fost una neasteptata si emotionanta.

Cel mai adorabil pui de maimuta, cu cea mai trista poveste

Cand a vazut pentru prima data acel ursulet de plus, de trei ori mai mare decat el, Kanoon a reactionat in mod surprinzator. Micutul pui de maimuta a avut impresia ca ursuletul reprezinta noua sa mamica si a acceptat imediat compania jucariei.

De asemenea, salvatorii sai au postat o serie de imagini cu Kanoon pe Facebook. Din fotografii se poate observa cat de fericit este acesta cu noua sa mamica, dar si ca s-a atasat neasteptat de repede de jucarie.

Totodata, ingrijitorii au povestit ca puiul de maimuta si ursuletul de plus sunt acum de nedespartit, iar de multe ori Kanoon uita sa mai si manance, asa ca e „dezlipit” cu forta de catre cei care l-au salvat de la moarte.

(sursa: thedodo.com)

Publicat: 19 ian. 2018, 16:49 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă
×