I-a facut cadou fiului o maimutica vorbitoare. Cand a auzit vocea ei, a inceput sa planga instant. A cui era…

Publicat: 29 dec. 2017, 13:20 Autor: D. C. Parenting

I-a facut cadou fiului o maimutica vorbitoare, de Craciun. Antonio Vargas si-a pierdut sotia in aceasta vara. Asa ca fiul sau a suferit enorm. A fost primul Craciun in care baiatul a petrecut fara mama sa. Dar tatal lui i-a facut un cadou genial.

Antonio Vargas si-a pierdut sotia pe 4 iulie. Fiul sau, Antonio Vargas junior, a suferit enorm. Anul acesta a petrecut primul Craciun fara mama sa. Pentru a ii mai alina suferinta, tatal sau i-a facut cadou o maimutica.

Probabil va ganditi ca baiatul e prea mare pentru o jucarie de plus. Dar maimutica este speciala. E o jucarie vorbitoare. Cand tatal i-a spus baiatului sa ii activeze vocea, Antonio Vargas junior a inceput sa planga.

I-a facut cadou fiului o maimutica vorbitoare


Antonio Vargas junior a primit de la tatal sau o maimuta vorbitoare. Vocea este a mamei sale! Tatal s-a gandit ca este modul perfect in care ar putea sa isi auda mama decedata, de sarbatori. Antonio Vargas senior avea cateva inregistrari cu sotia sa.

Cu audiourile s-a dus la un magazin care confectioneaza astfel de jucarii vorbitoare. Le-a explicat ce anume isi doreste si acestia au confectionat impreuna maimutica vorbitoare in cateva zile. Imaginile cu modul in care maimutica a fost conceputa au aparut pe Facebook.

I-a facut cadou fiului o maimutica vorbitoare. Cand a auzit vocea ei, a inceput sa planga instant„Este un moment emotionat pentru mine, ca parinte, sa asamblez maimutica asta. Sa aiba puls si sa vorbeasca cu fiul meu pentru ca el sa ii mai poata auzi vocea mamei sale. Noi ne strigam mereu fiul ‘maimutica mica’. Asa ca, in ziua de Craciun, visul lui a devenit realitate. Imi iubesc fiul din tot sufletul”, a marturisit tatal baiatului, conform Dailymail.co.uk.

De fiecare data cand baiatul apasa pe maimutica, aude vocea mamei sale. Aceasta spune ‘Te iubesc pana la cer si inapoi. Da-mi o imbratisare mare. Te iubesc. Va iubesc atat de mult si o sa va iubesc mereu. Spune-i ca mama il iubeste’.

Publicat: 29 dec. 2017, 13:20 Autor: D. C. Parenting
Pe aceeași temă