Un barbat a fost zgariat cu coltii de cainele familiei, iar cateva ore mai tarziu se afla in pragul mortii! E terifiant ce-a patit!

Publicat: 28 nov. 2017, 12:56 Autor: D. C. Life

A fost zgariat de cainele familiei si a ajuns cu picioarele amputate!

Barry Wallace, din Nottingham, a ajuns la Urgente cu temperatura mare, nasul si urechile schimbate la culoare. O intamplare banala s-a transformat intr-o adevarata tragedie.

Barbatul a fost intampinat la venirea acasa de catre cainele familiei care a sarit pe el si, din greseala, l-a zgariat pe brat. La doar cateva ore distanta a ajuns la spital cu o parte din nas, ci cu urechile negre.

Rana barbatului de 48 de ani s-a infectat si a facut septicemie. Afectiunea este foarte grava. Poate fi provocata de o infectie in orice parte a corpului si poate duce la colapsul organelor interne si in cele din urma la… moarte.

Un centimetru avea zgarietura produsa de animal, un Bull Terrier, pe care mama barbatului il avea de 5 ani. „Era foarte jucaus si s-a bucurat mult sa ma vada, mai ales ca obisnuiam sa-l scot la plimbare.

barbat zgariat de caine picioare amputate 1

barbat zgariat de caine picioare amputate 1

A fost zgariat de cainele familiei si a ajuns cu picioarele amputate!

A sarit pe mine si mi-a zgariat bratul cu coltii. A fost o zgarietura minuscula, de marimea unei unghii. A curs putin sange, dar nu i-am dat prea multa importanta”, a povestit Barry. Barbatul a mers acasa si dupa cateva ore a inceput sa tremure.

A crezut ca a mancat ceva ce nu i-a picat bine si s-a pus la somn. A doua zi, insa, starea sa s-a agravat si mai mult. Trecusera 23 de ore de cand cainele il zgariase cand Barry a ajuns la spital cu ambulanta.

Medicii i-au indus coma pentru a-si da seama ce se petrece in organismul lui. Din nefericire medicii nu au reusit sa-i salveze picioarele barbatului care erau complet negre. Pentru a-i salva viata au fost nevoiti sa recurga la mutilarea pacientului.

Publicat: 28 nov. 2017, 12:56 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă