Ce spun reprezentanții cazinoului despre comportamentul lui Fulgy! Artistul a fost dat afară, apoi a început să înjure și să amenințe

Publicat: 08 Jun. 2021, 11:46 Vedete

În urmă cu două zile, fiul Clejanilor a fost dat afară dintr-un cazino din Capitală, dintr-un complex comercial. În acel moment, Fulgy se afla într-un live pe platforma Youtube, urmăritorii lui fiind martori la gesturile făcute atât de tânăr, cât și de unul dintre agenții de pază.

Fulgy de la Clejani, pe numele său real Dan Constantin Manole Fulgeraș, a avut recent o situație de tensiune în public, într-un centru comercial din București, acolo unde tânărul artist a dorit să intre într-un cazino, însă agentul de pază l-a dat afară. Din acel moment, s-a iscat un cumul de tensiune între cei doi și și-au arucat vorbe dure unul altuia. Apoi, Fulgy l-a amenințat pe bărbat pe live, în văzul tuturor.

Reprezentanții sălii de jocuri de noroc au transmis un mesaj, după incident: ”Un tânăr cu un comportament vizibil agresiv, care punea în pericol siguranța clienților și a personalului din sala de jocuri și care a refuzat să poarte mască de protecție în interior, conform reglementărilor legale în vigoare, a fost rugat să părăsească incinta sălii de jocuri.

Persoana a refuzat să plece, a continuat să aibă limbaj și comportament agresiv și a încercat să și filmeze în interiorul sălii de jocuri, lucru interzis de regulamentele interne, pentru protejarea datelor personale, a vieții private și a intimității clienților și angajaților”, scrie Antena 3.

Fulgy, dat afară dintr-un cazino

Fulgy, fiul Clejanilor, a avut o reacție nu tocmai demnă în urmă cu două zile, când a intrat într-un complex comercial la parterul căruia se află un cazino cunoscut în zona respectivă. Tânărul, care a sfidat măsurile impuse de autorități, a intrat în complex fără să poarte mască, și chiar și în condițiile în care a fost îndrumat de paznic să își pună masca de protecție, Fulgy a continuat să își ”facă numărul”.

Artistul intrase într-un cazino, însă agentul de pază l-a ”izgonit” imediat, cei doi având o atitudine nu tocmai demnă. Ba mai mult decât atât, s-au și înjurat. Și de data aceasta, tânărul l-a amenințat pe bărbat.

„Vin cu Fane a lui Văncică acum şi te omorâm cu bătaia. M-a bruscat băiatul ăla. Staţi aşa că îl găsesc pe Fane a lui Văncică. Vrei să mă bat cu el? Ferească Dumnezeu. Acum merg cu Fane şi îl omorâm, să moară familia mea”, a spus Fulgy în Live-ul de pe YouTube, citează spynews.ro.

sursă foto: arhivă Ciao / capturi video youtube

Publicat: 08 Jun. 2021, 11:46 Vedete
Pe aceeași temă