De ce Fulgy a fost dat afară dintr-un cazino din Capitală! Reacția șocantă pe care a avut-o: ”Te omorâm cu bătaia”

Publicat: 08 iun. 2021, 08:49 Autor: Andreea Voicu Vedete

În urmă cu două zile a avut loc un scandal în public, la intrarea cazinoului dintr-un centru comercial. Tânărul a fost dat afară chiar în timp ce făcea Live pe Youtube. Atunci, fiul Clejanilor a avut o reacție nu tocmai demnă.

Fulgy, fiul Clejanilor, a avut o reacție nu tocmai demnă în urmă cu două zile, când a intrat într-un complex comercial la parterul căruia se află un cazino cunoscut în zona respectivă. Tânărul, care a sfidat măsurile impuse de autorități, a intrat în complex fără să poarte mască, și chiar și în condițiile în care a fost îndrumat de paznic să își pună masca de protecție, Fulgy a continuat să își ”facă numărul”.

Artistul intrase într-un cazino, însă agentul de pază l-a ”izgonit” imediat, cei doi având o atitudine nu tocmai demnă. Ba mai mult decât atât, s-au și înjurat. Și de data aceasta, tânărul l-a amenințat pe bărbat.

„Vin cu Fane a lui Văncică acum şi te omorâm cu bătaia. M-a bruscat băiatul ăla. Staţi aşa că îl găsesc pe Fane a lui Văncică. Vrei să mă bat cu el? Ferească Dumnezeu. Acum merg cu Fane şi îl omorâm, să moară familia mea”, a spus Fulgy în Live-ul de pe YouTube, citează spynews.ro.

Prima reacție a lui Ioniță de la Clejani, după ce tânărul a fost dus de oamenii legii la secție

Ioniță de la Clejani a oferit pentru Antena Stars și primele declarații referitoare la reacțiile pe care le-a avut Fulgy, fiul lui, în ultimele zile. Celebrul cântăreț susține că fiul lui, în prezent, ”își caută calea” și apreciază ideea de a fi în centrul atenției.

“Fulgy își caută calea, își dorește să fie remarcat, apreciat, să fie în centrul atenției, a văzut că lucrurile bune nu sunt apreciate în România și a ales să se facă cunoscut sub stilul Cardi B, Kardashian, Snoop Dog, urmărește artiștii din afară și face ca ei. Tehnologia depășește interacțiunea umană”, a spus Ioniță de la Clejani.

De asemenea, Ioniță de la Clejani a continuat, potrivit Cancan, și a mărturisit faptul că fiul lui nu este internat, așa cum s-a spus inițial.

“Nu e internat. Ăsta e modelul lui de promovare. Uitați-vă, cum vorbești de lucruri bune, nici dracu nu te bagă în seamă, dar așa….Mi-a spus: «Tu ești bătrân». Exact ce face Snoop Dogg, e modul lui de a se promova. (…). Este foarte talentat: cântă cu chitara bass, cu clapa, este extrem de inteligent și frumos”, a continuat tatăl lui Fulgy.

sursă foto: arhivă Ciao

Publicat: 08 iun. 2021, 08:49 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă