Ce nume va purta bebelușul lui Lili Sandu! Vedeta și-a visat copilul: ”Când l-am întrebat «cum te cheamă»…”

Publicat: 13 Jul. 2020, 14:15 Vedete

Lili Sandu urmează să nască în curând, iar multe persoane o întreabă ce nume va purta bebelușul. Ei bine, de data aceasta, Lili Sandu nu a mai evitat întrebarea și a scris pe Instagram care vor fi…inițialele!

Vedeta va aduce pe lume, în curând, primul ei copil. Ea și partenerul ei de viață urmează să devină părinți cu acte în regulă. Lili Sandu a mărturisit că recent și-a visat copil, iar în vis l-ar fi întrebat ce nume are. Atunci, Lili Sandu a avut surpriza ca pruncul să-și spună numele, care începe cu inițialele T și J. Deocamdată nu a făcut public întregul nume, ci doar apropiații știu despre ce nume va avea copilul în certificatul de naștere.

”🌟Baby Name Reveal..well sort of🌟😋
Mereu când am fost întrebați de numele lui bebe am evitat răspunsul pentru ca ne doream să-l ținem pentru prima dată în brațe și să simțim că i se potrivește.
Eh în urmă cu câteva seri, am avut o surpriză din partea lui, l-am visat pentru prima dată 😍😍și atunci când l am întrebat “cum te cheamă” mi-a răspuns senin T… J…❤️😩
Acum nu mai avem niciun dubiu, prenumele TJ it is! 🎉🎉🎉
Vă lansăm provocarea odată cu inițialele, să ghiciți numele întreg 🤗
PS. Rog prietenele să se abțină de la acest comentariu ca na voi îl știți de mult! Love u 😁
#BabyTJ”, este mesajul scris de Lili Sandu pe rețelele de socializare.

View this post on Instagram

🌟Baby Name Reveal..well sort of🌟😋 Mereu când am fost întrebați de numele lui bebe am evitat răspunsul pentru ca ne doream sa l ținem pentru prima data in brațe si sa simțim ca i se potrivește. Eh in urma cu câteva seri, am avut o surpriza din partea lui, l am visat pentru prima data 😍😍și atunci când l am întrebat “cum te cheama” mi a răspuns senin T… J…❤️😩 Acum nu mai avem niciun dubiu, prenumele TJ it is! 🎉🎉🎉 Va lansam provocarea odata cu inițialele, sa ghiciți numele întreg 🤗 PS. Rog prietenele sa se abțină de la acest comentariu ca na voi îl știți de mult! Love u 😁 #BabyTJ

A post shared by L I L I S A N D U (@lilisandu_official) on

Lili Sandu, criticată pentru că s-a îngrășat în sarcină

„O femeie însărcinată e normal să se îngrașe, o femeie însărcinată ar trebui să se îngrașe, o femeie însărcinată ar trebui să aibă o dietă super variată. Asta nu înseamnă că dacă am pornit de la 55 de kg și eram spiță nu mă pot îngrășa, rețin și foarte multă apă. Dar de ce trebuie să judecăm, că nu înțeleg?

Ce contează că sunt unele femei care iau trei kile, adică femeile sunt diferite, voi asta trebuie să înțelegeți. Nu trebuie să vă mai comparați cu ce vedeți pe internet, pe Instagram, pe reviste, pe coperte, pentru că tot ce vedeți voi acolo este comercial”, a fost mesajul transmis de Lili Sandu pe contul său de Instagram, arată VIVA.

Și partenerul ei de viață i-a luat apărarea, după ce a spus că s-a îngrășat 18 kilograme.

”El: Iubito, ești așa frumoasă dimineața. Eu, în gând: Aha, 18 kg, plus mega retenție de apă, dar jur că nu știu cum s-a întâmplat să se pună toate pe mine. Ce ziceai, iubitule?”, a mai scris ea.

Publicat: 13 Jul. 2020, 14:15 Vedete
Pe aceeași temă