Lili Sandu mai are puțin și naște. Cum arată frumoasa artistă cu burtica la vedere

Publicat: 18 May. 2020, 15:47 Vedete
Lili Sandu mai are puțin și naște. Cum arată frumoasa artistă cu burtica la vedere

Lili Sandu mai are puțin și naște. Cum arată frumoasa artistă cu burtica la vedere. Lili Sandu a intrat în cel de-al treilea trimestru de sarcină și se pregătește să devină mămică pentru prima dată.

Deși anul acesta împlinește 41 de ani, frumoasa actriță se mândrește cu o siluetă de invidiat, chiar dacă este însărcinată.

Lili s-a filmat în costum de baie și recunoaște că se simte mai sexy ca niciodată, cu atât mai mult cu cât în perioada sarcinii nu a luat foarte mult în greutate.

„Aceasta este, de departe, cea mai bună versiune de vară a corpului meu. Îmi place cum corpul meu se schimbă de la o zi la alta, doar pentru a fi cel mai sigur loc pentru copilul meu. Nu mai există dorințe superficiale create de social media cum ar trebui să arate «perfecțiunea». Pentru mine, aceasta este cea mai mare realizare a mea”, – a scris Lili Sandu pe contul său de Instagram.

View this post on Instagram

This is, by far, the best version of my summer body! 🤰🏻👙 I just love how my body is changing day by day just to be the safest place for my baby. There’s no more shallow wishes created by the social media of what ‘perfection’ should look like. To me this is my greatest achievement! #pregnantandfabulousat40 #mamasboy

A post shared by L I L I S A N D U (@lilisandu_official) on

Lili Sandu şi Silviu Ţolu trăiesc o frumoasă poveste de câțiva ani şi au făcut un prim pas important în luna mai a anului trecut. Cei doi s-au logodit, iar acum sunt mai fericiți ca niciodată.

„Ne-am logodit de ziua mea, pe 28 mai. A fost frumos, un moment intim, exact cum mi l-aş fi dorit eu. Nu sunt genul care să se afişeze… S-a întâmplat în dormitor. A fost cel mai frumos”, a mărturisit, la acea vreme, Lili Sandu.

Publicat: 18 May. 2020, 15:47 Vedete
Pe aceeași temă