Lili Sandu, criticată că a luat 18 kilograme în sarcină! ”Dar de ce trebuie să judecăm, că nu înțeleg?”

Publicat: 26 Jun. 2020, 13:49 Vedete

Lili Sandu trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei! Frumoasa vedetă este gravidă, iar în curând va aduce pe lume primul ei copil. Dar internauții au criticat-o dur pentru că s-a îngrășat în timpul sarcinii.

Multe femei se ”luptă” cu kilogramele în plus în timpul sarcinii, fiind ceva normal. Dar sunt și multe persoane care nu înțeleg faptul că odată ce pruncul se dezvoltă în pântece, e normal să ”ceară” mai multe vitamine. Dar ce să faci cu ”gurile rele”!?

Peste o lună, Lili Sandu se pregătește să nască. La vârsta de 41 de ani, vedeta anunța că este gravidă cu primul copil și abia așteaptă să devină mămică ”cu acte în regulă”. Da, a luat câteva kilograme în plus în timpul sarcinii, dar asta nu înseamnă că nu poate scăpa de ele, după ce naște!

Lili Sandu, criticată pentru că s-a îngrășat în sarcină

„O femeie însărcinată e normal să se îngrașe, o femeie însărcinată ar trebui să se îngrașe, o femeie însărcinată ar trebui să aibă o dietă super variată. Asta nu înseamnă că dacă am pornit de la 55 de kg și eram spiță nu mă pot îngrășa, rețin și foarte multă apă. Dar de ce trebuie să judecăm, că nu înțeleg?

Ce contează că sunt unele femei care iau trei kile, adică femeile sunt diferite, voi asta trebuie să înțelegeți. Nu trebuie să vă mai comparați cu ce vedeți pe internet, pe Instagram, pe reviste, pe coperte, pentru că tot ce vedeți voi acolo este comercial”, a fost mesajul transmis de Lili Sandu pe contul său de Instagram, arată VIVA.

Și partenerul ei de viață i-a luat apărarea, după ce a spus că s-a îngrășat 18 kilograme.

”El: Iubito, ești așa frumoasă dimineața. Eu, în gând: Aha, 18 kg, plus mega retenție de apă, dar jur că nu știu cum s-a întâmplat să se pună toate pe mine. Ce ziceai, iubitule?”, a mai scris ea.

Publicat: 26 Jun. 2020, 13:49 Vedete
Pe aceeași temă