Cătălin Măruță, pus la punct de fiica lui în vârstă de 6 ani! Eva i-a dat o replică acidă după ce a țipat la ea

Publicat: 30 oct. 2023, 15:58 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță este o adevărată vedetă în mediul online, acolo unde are sute de mii de abonați. Deși are doar 6 ani, Eva are o personalitate puternică și nu se abține să-și ”certe” tatăl atunci când consideră că greșește. 

Andra și Cătălin Măruță au toate motivele să fie mândri de cei doi copii pe care îi au împreună. David pare să moștenească talentul mamei lui, în vreme ce Eva pare că dezvoltă tot mai mult din personalitatea tatălui său. Micuța în vârstă de 6 ani spune tot ce gândește, pentru că îi place să fie la curent cu tot ce se întâmplă, și este și puțin ”acidă”, ca Măruță, atunci când situația o cere.

Dovadă o face o înregistrare recentă pe care prezentatorul a publicat-o pe Instagram. Într-una dintre dimineți, Eva și Cătălin Măruță s-au certat în mașină, înd rum spre școală.

Vizibil supărată pe tatăl ei, acesta i-a cerut să detalie ze ”conflictul”.

Cătălin Măruță: De ce ne-am certat?

Eva Măruță: Acum două sau trei minute m-am certat cu tati. Eram cu ghiozdanul și tati voia să îmi pun centura. I-am zis că o s-o pun, dar nu m-a auzit și mi-a spus : „Puneți-o!”, așa că am țipat la el.

Cătălin Măruță: Și a fost frumos?

Eva Măruță: Da, pentru că nu m-ai auzit.

Eva Măruță, la adresa tatălui său: ”Vei regreta la bătrâneţe că nu m-ai lăsat să vorbesc”

Cătălin Măruță le-a explicat abonaților că nu a ridicat vocea la fiica sa. Eva însă, cu o urmă de zâmbet în colțul gurii, nu a dat niciun semn că ar regreta că și-a pus tatăl la punct!

Într-un interviu, Andra a lăudat-o pe fiica ei. Eva are șase ani și face cursuri de pian, e și celebră pe Facebook, Youtube și Instagram. „Are o personalitate foarte puternică şi nişte replici care ne lasă mască. De multe ori, spune lucruri „ca un om mare“.

De exemplu, recent, când a întrerupt-o Cătălin pentru că încerca să justifice ea un gest, a spus: „Vei regreta la bătrâneţe că nu m-ai lăsat să vorbesc, îţi vei aduce aminte că nu ai lăsat-o pe fiica ta să vorbească!“. Îţi dai seama că ne-am abţinut cu greu să nu râdem!”, a mai mărturisit vedeta.

Publicat: 30 oct. 2023, 15:58 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă