Castigatorul Ultimul Trib e Mircea Zamfir. Fanii emisiunii sunt revoltati! De ce

Publicat: 06 Apr. 2019, 13:05 News 3

Scandal in mediul online dupa ce s-a desemnat marele castigator al emisiunii Ultimul Trib. Numele marelui invingator a fost motiv de revolta al fanilor.

Castigatorul Ultimul Trib e Mircea Zamfir. Fanii emisiunii sunt revoltati de aceasta alegere. Dupa o aventura de 2 luni in Madagascar, emisiunea s-a apropiat de final. Marele castigator al premiului de 100.000 de dolari este Mircea Zamfir. Din pacate, telespectatorii Ultimul Trib sunt revoltati.

Mircea Zamfir și Sorin Brotnei au fost cei doi finaliști între care s-a dat lupta finală. In prima etapa a finalei, cantaretul a reusit sa il elimine pe Silviu Geandra. Castigatorul este uimit si el de performanta sa in cadrul clubului.

Castigatorul Ultimul Trib e Mircea Zamfir

  • ”Nu știu nici eu cum am ajuns până aici, am descoperit calități pe care nu știam că le am. Abia în momentul acesta simt presiunea marelui premiu în valoare de 100.000 de euro, cu atât mai mult cu cât Mircea este un adversar de temut. Singurul minus pe care i-l văd lui este la jocul cu mingile, dar în rest la forță, la viteză, la îndemânare, a dovedit că este foarte bun”, a spus Sorin despre adversarul, dar și prietenul său.
  • ”Sorin nu excelează la nimic, dar este bun la toate, adică așa cum e mai rău pentru mine! Cine ajunge în această etapă, este clar foarte bun! O să mă rog să fiu la fel de stabil și de puternic. Oamenii pe care i-am cunoscut aici și prieteniile pe care le-am legat aici sunt mai prețioase decât orice!”, a mărturisit și Mircea.

Mircea Zamfir a castigat Ultimul Trib

  • ”Am simțit nervi, bucurie, eliberare, totul a explodat în mine, nu îmi venea să cred! Mi se luase o piatră de pe suflet! N-am avut încredere deloc în mine, dar am mers pas cu pas până am ajuns aici”, a mărturisit Mircea Zamfir.

Ultimul Trib – ultima zi

Castigatorul Ultimul Trib e Mircea Zamfir. Fanii emisiunii sunt revoltati! De ce (6)
Castigatorul Ultimul Trib e Mircea Zamfir. A luat premiul cel mare!

In ultima zi in satul din Ultimul Trib, Sorin si Mircea au ramas in mijlocul tribului Sakalava. Si-au luat la revedere cum se cuvine de la toti locuitorii. Le-au daruit tot ce au avut la ei, de la sacii de dormit, la hainele purtate si incaltamintea din picioare.

Finalistii de la Ultimul Trib au fost incurajati de tribul Sakalava, in finala. Au primit si mesaje de sustinere si incurajare de la fostii concurenti eliminati din Ultimul Trib.

  • ”Experiența din Madagascar este una pe care nu o voi uita niciodată, o s-o povestesc fiicei mele Ivana, pentru că s-a întâmplat în timp ce o așteptam pe ea, și o voi povesti nepoților mei”, a spus emoționat Sorin.

Ce face Mircea Zamfir cu banii de la Ultimul Trib

  • ”Eu am venit aici pentru a aduce o voce, pentru copiii orfani, copiii cu probleme financiare. Eu mereu am visat că voi avea o casă pentru copiii care au nevoie”, a spus Mircea.

Sorin Brotnei isi dorea premiul pentru fiica sa

”Intențiile mele sunt mai puțin nobile decât ale lui Mircea, singurul lucru la care mă gândesc este să ușurez viața familiei mele. Dacă nu voi câștiga, voi fi la fel de fericit că am reușit să ajung atât de departe! Cu siguranță plec mai puternic din Madagascar!”, a spus Sorin Brotnei.

Cine e Mircea Zamfir de la Ultimul Trib

Este un sportiv de 33 de ani. A reusit performante pentru Romania la Campionatele Europene de gimnastică. Mircea este instructor de aerobic si face parte din trupa Aeros. Este acrobat din 2017 la ei. Isi doreste sa infiinteze un ONG care sa ajute copiii din familiile nevoiase, informeaza capital.ro.

Publicat: 06 Apr. 2019, 13:05 News 3
Pe aceeași temă