Charlize Theron este singura de 10 ani! Nu reuseste sa-si gaseasca jumatatea

Publicat: 05 Apr. 2019, 17:30 News 3

Charlize Theron a facut socanta marturisire ca este "disponibila" pentru intalniri.

Totul s-a intamplat in timp ce-si promova noul film, „Long Shot” la CinemaCon in Las Vegas. Actrita in varsta de 45 de ani sustine ca este singura de 10 ani, ceea ce este putin ciudat pentru ca a avut o idila cu Sean Penn intre 2013 si 2015.

Iar asta nu este tot, actrita, care recent a negat zvonurile conform carora este iubita lui Brad Pitt, a spus ca cineva trebuie sa-si faca curaj si s-o „scoata de pe piata”.

Charlize Theron este singura de 10 ani

Charlize Theron este singura de 10 ani

Charlize a fost insotita in interviu de colegul de platou, Seth Rogen, in varsta de 36 de ani, care a adaugat „Este libera”. Charlize a simtit nevoia sa adauge ca a fost foarte sincera cu declaratia ei.

Filmul „Long Shot” spune povestea lui Fred Flarsky (Rogen), care se reuneste cu prima lui iubire, Charlotte Field (Theron) si o cucereste. In timp ce ea se pregateste pentru candidatura la presedintie, Charlotte il angajeaza pe Fred pentru a o ajuta cu discursurile.

Charlize a recunoscut anul trecut ca nu este interesata sa gaseasca un nou partener de viata cat timp copiii ei sunt mici, insa peste ceva timp si-ar putea schimba decizia.

„Cu ambii mei copii, unul dintre ei de 2 ani, nu am niciun interes in a merge la intalniri. Nici macar nu ma deranejaza acest lucru, este un simplu caz in care corpul si mintea sunt focusate doar pe rolul de mama” a spus aceasta, potrivit DailyMail.

Publicat: 05 Apr. 2019, 17:30 News 3
Pe aceeași temă