Care este cel mai mare complex al actriței Charlize Theron

Publicat: 14 May. 2021, 16:25 Vedete

Frumoasa Charlize Theron, care are vârsta de 45 de ani, este considerată una dintre cele mai frumoase și atrăgătoare femei din lume, dar chiar și-așa… are un complex de care puțină lume știe!

Puțini sunt oamenii care știu faptul că actrița Charlize Theron are un complex fizic, chiar dacă este unul de natură fizică. Se pare că actrița și-ar fi dorit să aibă umerii mai mici, după ce a fost întrebată ”ce ai schimba la înfăţişarea ta dacă ai putea?”. Pe de altă parte, celebra actriță are un tabiet aparte, lucru pe care l-a și dezvăluit în urmă cu doi ani în cadrul unui interviu acordat pentru Haarper’s Bazzar.

”Mă trezesc în fiecare zi cu noaptea-n cap, la 5:45. Sunt o mamă singură, care trebuie să-şi pregătească copiii de şcoală, să le pună mâncare la pachet, să fie gata repede ca aceştia să prindă autobuzul. Cum mă trezesc, mă spăl pe faţă şi imediat îmi aplic SPF. Seara, înainte de culcare, mă dau cu serum, cremă de ochi şi cremă hidrantantă”, a declarat Charlize Theron, arată okmagazine.ro.

Charlize Theron are 6 mese/zi în cantități mici

Probabil că acesta este secretul actriței Charlize Theron – cele 6 mese pe zi, dar în cantități mici. În loc de trei mese, considerate a fi ”normale” într-o dietă sau un regim strict, Charlize Theron servește 6 mese pe zi, dar în cantități foarte mici.

“Dacă poftesc la un hamburger, decât să îmi stea toată ziua gândul la el, servesc un sfert şi mi-am satisfăcut dorinţa. Iar dacă sunt în urmă cu mişcarea fizică, îmi reglez planul alimentar astfel încât să fie un echilibru. Calculez mereu câtă mişcare fac într-o zi şi dacă nu am făcut sport, nu mănânc, ci beau doar un fresh. Prefer să fiu sinceră cu mine”, spune ea, potrivit Ok! Magazine.

De asemenea, actrița este împătimita pilatesului, dar face și 90 de minute de yoga sau ciclism: “Niciodată corpul meu nu a arătat mai bine şi asta datorită faptului că fac, constant, Pilates. Este o parte integrantă a vieţii mele, îl practic zilnic, chiar şi atunci când trebuie să merg la filmări sau când sunt în vacanţă”.

sursă foto: captură video youtube

Publicat: 14 May. 2021, 16:25 Vedete
Pe aceeași temă