Charlize Theron isi imbraca fiul in rochite. Ce i-a spus el, la 3 ani, a socat-o complet!

Publicat: 20 Apr. 2019, 11:02 Vedete

Actriţa sud-africana a facut o marturisire socanta, dar asteptata. Fiul ei a atras atentia presei dupa ce a fost vazut imbracat in rochite.

Charlize Theron isi imbraca fiul in rochite pentru ca nu este un baietel. Initial, l-a prezentat publicului ca baiat. Acum spune tuturor ca este fata. De ce? Actrita in varsta de 43 de ani sustine ca fiul ei i-a spus ca nu e baiat. Cand Jackson, in varsta de 7 ani, avea 3 ani, i-a spus mamei sale o veste proasta.

Charlize Theron isi imbraca fiul in rochite

„Am crezut că fiul meu, este băiat, dar este fată… Da, şi eu credeam că e băiat. Până când s-a uitat la mine când avea trei ani şi mi-a spus: ‘Eu nu sunt un băiat!’ Aşa că, iată! Am două fete frumoase pe care, ca orice părinte, vreau să le protejez şi să le văd cum evoluează.

S-au născut aşa cum sunt şi sunt în locul în care se vor descoperi pe măsură ce vor creşte şi unde vor fi cine vor dori să fie; nu decid eu acest lucru.

Fiul lui Charlize Theron este fetita, in sinea lui

Rolul meu ca părinte este să le celebrez, să le iubesc şi să mă asigur că au la dispoziţie tot ceea le este necesar pentru a fi ceea ce vor să fie. Şi voi face tot ce îmi stă în putinţă pentru copiii mei, ca ei să aibă acest drept şi să fie astfel protejaţi”, a mărturisit actriţa, potrivit Daily Mail.

Nu este prima oara cand vedeta isi prezinta copiii ca ”două fetiţe frumoase, de culoare, afroamericane”. Charlize Theron este o actrita frumoasa si celebra la Hollywood. De mai bine de 10 ani nu a avut o relatie, cu toate ca a marturisit recent ca isi doreste un iubit.

Publicat: 20 Apr. 2019, 11:02 Vedete
Pe aceeași temă