Buze umflate din cauza botoxului. Femeia a fost la un pas de MOARTE, dar asistentele medicale i-au ras in fata! VIDEO

Publicat: 22 apr. 2019, 17:04 Autor: D. C. Life

Caz socant in strainatate dupa ce Rachael Knappier a participat la un 'Botox Party'. Tanara a fost la un pas de moarte si de a isi pierde buzele.

Buze umflate din cauza botoxului realizat in conditii suspecte. Femeia sustine ca buzele ei si-au marit volumul aproape de 4 ori. Tanara de 29 de ani si-a injectat buzele in cadrul unei Botox Party. Prietena ei a insistat sa isi mareasca buzele si ea s-a luat dupa ea.

Rachael Knappier se lovise, in tinerete, la buza superioara. S-a gandit ca, daca se injecteaza, galma cu care a ramas pe buza va disparea. Din nefericire, a fost la un pas de moarte si sa ramana fara buza de sus, informeaza mirror.co.uk.

Buze umflate din cauza botoxului VIDEO

Femeia a ajuns la Urgente si asistentele medicale au inceput sa rada de ea. „Nimeni nu mai vazuse asta. Aveam buzele uriase. Le-am spus ca sunt convinsa ca am o reactie alergica. Trei doctori mi-au spus ca, de fapt, botoxul a fost injectat in artera”, a mai adaugat femeia. OFICIAL! Ea e cea mai SEXY vedeta din Romania! Arata incendiar la 47 de ani si nu are pic de celulita!

Medicii i-au injectat substante pentru a dizolva ce avea in buze. Dupa 72 de ore, gura lui Rachael Knappier a revenit la normal. Tanara vrea sa traga un semnal de alarma pentru ca nimeni sa nu treaca prin ce a trecut ea. Vrea sa porneasca o campanie care sa atraga atentia asupra interventiilor estetice si riscurile care vin odata cu ele. BOMBA! Bianca Dragusanu va mai avea un copil! Blonda a facut marturisirea ACUM!

Publicat: 22 apr. 2019, 17:04 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă
×