Brigitte Sfat s-a certat cu Pastrama din cauza rochiei de mireasa! A pus-o sa se dezbrace imediat cand a vazut-o asa VIDEO

Publicat: 20 Jun. 2019, 13:18 News 3

Se pare ca in cuplul lor nu trece nici macar o zi fara cearta sau intepaturi. La fel s-a intamplat si cand cei doi au fost la shopping pentru nunta.

Brigitte Sfat s-a certat cu Pastrama din cauza rochiei de mireasa. Cei doi au fost zilele trecute la un magazin de unde mireasa vrea sa isi achizitioneze tinuta. Si nu a fost singura, ci insotita de sotul ei, Florin Pastrama, si o echipa de la PRO TV.

Din pacate, rochia pe care Brigitte Sfat a ales-o pentru nunta religioasa cu Florin Pastrama nu a fost pe placul sotului ei. Acesta a innebunit cand a vazut-o mai mult goala, decat imbracata. Nu uitati ca este tinuta cu care bruneta vrea sa apara in biserica, in fata Domnului 🙂

Brigitte Sfat s-a certat cu Pastrama din cauza rochiei de mireasa

Brigitte Sfat s-a certat cu Pastrama din cauza rochiei de mireasa!
Brigitte Sfat s-a certat cu Pastrama din cauza rochiei de mireasa!

„Dă-o jos, te rog! eu ţi-am zis ceva”, a spus Florin Pastramă, în cadrul emisiunii de la Pro tv, când a văzut prima rochie probată de Brigitte. Cu toate ca ei i-a placut, bruneta s-a conformat.

Cum arata verighetele lui Brigitte si Pastrama! „I-am promis ca are no limit la verighete. Te iubesc fă, aaa, draga!” VIDEO

„Mi-a zis cum vrea să fie rochia, mi-a impus într-un fel. E bine că am găsit o cale de mijloc ca să fiu şi eu mulţumită. Ceea ce-mi doresc eu este să fie o rochie specială. Florin a ținut morțiș să vină să facem totul împreună”, a spus și Brigitte Pastramă. Vezi aici imagini video de la proba rochiei de mireasa!

Brigitte Sfat vorbeste despre datorii! Cui trebuie sa ii dea 300.000 de euro, de fapt! Nu, nu la ANAF

Brigitte Sfat si Florin Pastrama se cearta zilnic


Sotul brunetei a marturisit, saptamana trecuta, ca cei doi se inteapa des. Este o relatie in care certurile sunt la ordinea zilei deoarece fosta sotie a lui Ilie Nastase e foarte temperamentala.

Pastrama face orice pentru Brigitte! S-a botezat penticostal inainte de nunta! „Nu mai vreau …”

„Nu există zi să nu ne înțepăm. Ea e foarte guralivă, dar dacă nu Florin Pastramă, cine poate să o calmeze pe Brigitte? Tot timpul mă înțeapă. Din toate rele a zis că am ales-o pe ea. Ar fi vrut să vadă cum sunt cu altele. Este foarte acidă, depinde cum doarme. Dacă a dormit bine seara, se trezește dimieneața foarte zâmbăreață. Dacă dacă este obosită, e jale”, a declarat Florin Pastramă la o emisiune de televiziune.

Cum traieste Florin Pastrama cu Brigitte Sfat?! GREU! Ce ii face bruneta, aproape in fiecare zi

Publicat: 20 Jun. 2019, 13:18 News 3
Pe aceeași temă