Cum arata verighetele lui Brigitte si Pastrama! „I-am promis ca are no limit la verighete. Te iubesc fă, aaa, draga!” VIDEO

Publicat: 19 iun. 2019, 16:28 Autor: D. C. Vedete

Verighetele de cateva carate fiecare par sa fie unele extrem de scumpe desi cei doi nu au spus exact cat au costat.

Cum arata verighetele lui Brigitte si Pastrama? Au avut „no limit” la buget, din ce au marturisit ei. Brigitte si Florin Pastrama si-au ales verighetele si sunt tare mandri de modelul ales pentru ca inele lor sunt placate cu diamante.

Viitorii miri au mers impreuna sa-si aleaga bijuteriile pe care le vor purta zilnic dupa ce se vor casatori religios si se pare ca amandoi au optat pentru verighetele alese de Florin. Brigitte a fost foarte incantata de bijuteriile alese de Florin si s-a aratat foarte fericita alaturi de noul ei sot.

Pastrama nu s-a putut abtine sa nu faca si o serie de glume si declaratii care sa o puna pe Brigitte intr-o situatie putin mai delicata. Se vede ca cei doi sunt fericiti impreuna iar Florin Pastrama nu a ratat nici ocazia de a se lauda cu cat de pretioase sunt verighetele lor.

„Mie imi place foarte mult, de data aceasta, alegerea lui Florin. Am mers pe mana lui si e o alegere mai buna ca a mea. Este un model pe care nu cred ca il are nimeni, este un model conceput special pentru noi si se potriveste cu bijuteriile pe care le am”, a declarat Brigitte dupa ce a probat verigheta din aur alb si placata cu diamante.

Cum arata verighetele lui Brigitte si Pastrama

Dupa ce i-a pus verigheta pe deget, Florin Pastrama a incercat sa-i faca si o declaratie de dragoste cu putin umor, dar i-a iesit asta: „Te iubesc fa, aaaa, draga!”

„Ma bucur foarte tare ca am ales acest model de verigheta. Vreau sa-i multumesc lui Brigitte ca a avut incredere in mine si in gusturile mele si am dovedit ca am facut o alegere foarte buna. Nu e zi sa nu ne intepam, ea e foarte guraliva. Daca nu eu, Florin Pastrama, cine poate sa o calmeze pe Brigitte? Depinde cum doarme, daca doarme bine se trezeste dimineata foarte zambareata. La mine e prima data cand ma casatoresc, la ea este a patra oara, normal ca imi tremura mana.” a mai declarat el dupa ce au ales verighetele.

Florin a tinut sa se laude si cu faptul ca bugetul pe care l-a alocat pentru verighete a fost „no limit”: „Am inteles ca Brigitte are 3 carate si ceva si a mea in jur de 5 carate. Deci in total 8 carate de calitatea cea mai buna. I-am promis Brigittei daca accepta inelul de la mama mea care este de la tatal meu, mostenire, imi va bucura sufletul, ii voi da o pereche de verighete care va fi „no limit” la buget. Asa i-am spus si lui Hussein si Brigittei, va avea „no limit” la verighete si m-am tinut de cuvant.”

Publicat: 19 iun. 2019, 16:28 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă