Batrana din Varful Apuseni care merge pe jos o zi ca sa cumpere o paine. Daca afli ce pensie are, incepi sa PLANGI!!!

Publicat: 12 Nov. 2018, 15:03 Life
Batrana din Varful Apuseni care merge pe jos o zi ca sa cumpere o paine. Daca afli ce pensie are, incepi sa PLANGI!!!

O batrana in varsta de 80 de ani care locuieste in Varful Apuseni are o pensie mizerabila si conditii de trai jalnice.

Batrana din Varful Apuseni care merge pe jos o zi ca sa cumpere o paine e o eroina. Dupa o viata de munca, a ajuns sa castige o pensie de tot rasul. Mai exact, femeia primeste lunar, de la postas, suma de 14 lei. 14 LEI!!! Mai putin si decat un pachet de tigari…

Daca tu te plangi ca ai o mie de lei pe luna, ea ce sa mai spuna? Biata femeie de 80 de ani calatoreste si cativa km pe zi pentru o paine. Povestea batranei a fost facuta publica de catre Marius Turcu. Acesta se afla cu familia lui prin Muntii Apuseni. Se pregateau sa coboare la masina pentru a pleca acasa cand au dat de ea.

Batrana din Varful Apuseni care merge pe jos o zi ca sa cumpere o paine

Batrana din Varful Apuseni care merge pe jos o zi ca sa cumpere o paineBatranica obosita, de 80 de ani, mergea cu bastonul si sacosa ei. Facea 3-4 pasi, apoi se oprea. Varsta si greutatile batranetii o impiedica sa mearga mai mult de atat. Femeia plecase de cateva ore de acasa pentru a merge la singurul magazin din apropierea casei sale.

Mai exact, se afla la zeci de kilometri de casa ei. Oamenilor care s-au intalnit cu ea nu le-a venit sa creada cele auzite. Li se pare greu de crezut ca femeia merge atata drum pentru o paine alba. Marius Turcu a intrebat-o apoi pe femeie daca are bani de paine.

Aceasta le-a zis, cu lacrimi in ochi, ca are o penise de 14 lei. ,, Am tacut și ne-am uitat în ochii ei, care erau în lacrimi și nu cred ca erau de la vântul tăios care bătea în culmea dealului”, a marturisit Marius, conform alba.transilvania-tv.ro.

Publicat: 12 Nov. 2018, 15:03 Life
Pe aceeași temă