Roman, mort in Anglia. Muncea acolo pentru ca in Romania nu isi gasea job. Ce s-a intamplat cu el

Publicat: 12 Nov. 2018, 14:47 News 3
Roman, mort in Anglia. Muncea acolo pentru ca in Romania nu isi gasea job. Ce s-a intamplat cu el

Un absolvent de facultate din Gorj, plecat să muncească printre străini, în Anglia, pentru că în România nu și-a găsit serviciu, a murit într-un accident teribil.

Roman, mort in Anglia. Muncea acolo pentru ca in Romania nu isi gasea job. Ce s-a intamplat cu elRoman, mort in Anglia, tara care i-a oferit un loc de munca. Catalin Manolache era din oraşul Rovinari, judeţul Gorj. Era absolvent de facultate si a vrut sa se angajeze in tara lui. Din nefericire, in Romania nu a gasit niciun job potrivit. Asa ca, asemeni multor tineri, a luat calea strainatatii.

A lucrat în Belgia, în Germania, iar de două luni se afla în Anglia, unde muncea la o fabrică de carne. Din nefericire, masina in care se afla in noaptea de sambata spre duminica a fost implicata intr-un accident. Tanarul a murit in urma impactului si mama lui nu are bani pentru repatrierea trupului.

Roman, mort in Anglia – mama nu are bani de repatriere

„Plecase la muncă de două luni, pe 16 noiembrie făcea două luni în Anglia. Lucra la o fabrică de carne, acum urma să îi facă şi actele. Plecase pentru un trai mai bun. A lucrat şi în Germania, Belgia, acum plecase în Anglia. Nu a condus el maşina, a condus un alt băiat tot din Rovinari şi a făcut accident. Am înţeles că e conştient, cel care era la volan. A intrat pe contrasens şi a dat în altă maşină.

Ar fi murit şi două persoane din maşina cealaltă. A dat frontal. Nu avem bani pentru a-l aduce acasă. El este din prima căsătorie şi nu pot să iau niciun ajutor pentru el. Eu nu am serviciu. Nu ştiu nici cât costă. Luni vom afla după ce merg nişte băieţi la morgă. Sâmbătă seara am vorbit ultima dată cu el, zicea că vine băiatul acesta, şoferul, la un grătar, apoi au plecat împreună. Băiatul meu era pasager. A murit pe loc”, a declarat Daniela Uscătescu, mama lui Cătălin Manolache pentru Mediafax.

Publicat: 12 Nov. 2018, 14:47 News 3
Pe aceeași temă