VIDEO! Iulia Albu a mers la Anamaria Prodan in dressing si a facut ravagii! „In valiza aia am „investit” vreo 35.000 de euro! Astea sunt ultimele haine luate”

Publicat: 12 Nov. 2018, 14:24 Vedete

Iulia Albu are o noua rubrica la emisiunea lui Maruta unde viziteaza vedete si le face un control de rutina in dressing pentru a-i pune la punct cu ultimele tendinte.

Iulia Albu a mers la Anamaria Prodan in dressing si a facut ravagii! Dupa ce mai bine de jumatate de ora Iulia i-a tot aruncat pe jos haine, intr-un final a venit si partea buna a „consultatiei” atunci cand Iulia i-a spus ca toata colectia ei de pantofi nu este una urata.

Iulia i-a luat aproape tot dressingul la mana si a aruncat o multime de haine despre care ea era convinsa ca nu aveau ce sa caute in dressingul Anei. Si desi Anamaria Prodan era indrogostita de fiecare item din garderoba ei Iulia Albu i-a aruncat chiar si pantaloni din piele care costau mai bine de 1.300 de euro. „In valiza aia urata tii tu haine de 35.000 de euro?” / „De ce ai atatea camasi albe” si „Arata ca un ambalaj de ciocolata mototolit! Te rog adu-mi un pahar cu apa” / „Asta este o prelata nu o fusta” au fost cateva dintre replicile pline de dispret ale Iuliei Albu atunci cand a luat contact cu toate hainele impresarei.

Inca de cand a ajuns in casa ei Iulia Albu a inceput sa faca ceea ce face ea cel mai bine si anume sa critice si sa desfinteze lucrurile care nu-i plac.

Continuarea articolului »

Publicat: 12 Nov. 2018, 14:24 Vedete
Pe aceeași temă