VIDEO! Iulia Albu a mers la Anamaria Prodan in dressing si a facut ravagii! „In valiza aia am „investit” vreo 35.000 de euro! Astea sunt ultimele haine luate”

Publicat: 12 nov. 2018, 14:24 Autor: D. C. Vedete

Iulia Albu are o noua rubrica la emisiunea lui Maruta unde viziteaza vedete si le face un control de rutina in dressing pentru a-i pune la punct cu ultimele tendinte.

Iulia Albu a mers la Anamaria Prodan in dressing si a facut ravagii! Dupa ce mai bine de jumatate de ora Iulia i-a tot aruncat pe jos haine, intr-un final a venit si partea buna a „consultatiei” atunci cand Iulia i-a spus ca toata colectia ei de pantofi nu este una urata.

Iulia i-a luat aproape tot dressingul la mana si a aruncat o multime de haine despre care ea era convinsa ca nu aveau ce sa caute in dressingul Anei. Si desi Anamaria Prodan era indrogostita de fiecare item din garderoba ei Iulia Albu i-a aruncat chiar si pantaloni din piele care costau mai bine de 1.300 de euro. „In valiza aia urata tii tu haine de 35.000 de euro?” / „De ce ai atatea camasi albe” si „Arata ca un ambalaj de ciocolata mototolit! Te rog adu-mi un pahar cu apa” / „Asta este o prelata nu o fusta” au fost cateva dintre replicile pline de dispret ale Iuliei Albu atunci cand a luat contact cu toate hainele impresarei.

Inca de cand a ajuns in casa ei Iulia Albu a inceput sa faca ceea ce face ea cel mai bine si anume sa critice si sa desfinteze lucrurile care nu-i plac.

Iulia Albu a mers la Anamaria Prodan in dressing si a facut ravagii!

La intrarea in casa pe perete Anamaria Prodan are un tablou cu ea iar Iulia Albu l-a remarcat imediat: „E cu pietre, e urat, dar trebuie sa remarcam si lucrurile bune, are si o iconita cu Arsenie Boca.”

„Tu care ai atata haine si costume autentice, ii si lucruri frumoase. Cum sa porti asa ceva? Explica-mi si mie cu ce porti aceasta bluza! Vad foarte multe tricouri, foarte multe bluze urate pe care cred ca nu le porti niciodata, dar ce conteaza, important e sa le tii. De ce aduni atatea lucruri pe care nu le porti niciodata?” a declarat Iulia Albu.

„Ce avem aici? Niste camasi urate. Este urat materialul, urat croit si nu ai de ce sa porti asa ceva.” a intrebat-o ea pe Anamaria. Principala teama a Anei era ca nu cumva „moda sa se intoarca” si atunci „ce fac? mi le cumperi tu iar?”.

Publicat: 12 nov. 2018, 14:24 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă