Batrana in stare critica, externata din Spitalul Pantelimon. Imagini cu un puternic impact emotional. INTERZIS CARDIACILOR!

Publicat: 12 Nov. 2018, 13:42 Life

Un caz a socat opinia publica dupa ce fiul femeii a facut publice mai multe imagini socante cu mama lui.

Batrana in stare critica, externata din Spitalul Pantelimon. Femeia este intr-o stare deplorabila, plina de rani si in pampers. Alexandru Rotaru sustine ca medicul care s-a ocupat de cazul mamei sale a externat-o pe femeie desi se afla in stare critica.

Barbatul sustine ca va face plangere penala medicului care a externat-o pe mama sa din Spitalul Sf. Pantelimon București, de la secția Terapie intensivă. I s-a spus ca mama lui va muri si ca ei, medicii, nu mai pot face multe pentru ea.

Batrana in stare critica, externata din Spitalul Pantelimon

‘Mama mea Rotaru Floarea a fost Internată pe data de 28.10.2018 si externată pe data de 08.11.2018. Ambulanța a fost chemata pe data de 28.10.2018 deoarece nu mai putea să respire și nu mai mânca, în momentul internării avea 3 escare iar azi a venit cu 9 escare, umflată toată, plină de lichid și fără a avea nici o reacție.

Filmarea este facuta azi dupa ce a fost adusa acasa. Nu vorbește, nu manâncă, nu bea apă, nu deschide ochii. D-na Dr. Haiducu Lenuța nu a binevoit să îmi spună decât că moare și că mi-o dă acasă. I-am spus că nu o pot lua în starea care este și să încercăm să remediem problema în spital pentru că în starea care este acum este din spital.

Continuarea articolului »

Publicat: 12 Nov. 2018, 13:42 Life
Pe aceeași temă