Oana Zavoranu DISTRUSA! Duminica i-a murit motanul si nu-si mai revine din plans: „Muffin, sufletul nostru, vulpiţa noastră frumoasă niciodată nu vei pleca de lângă noi!”

Publicat: 12 nov. 2018, 10:40 Autor: D. C. Vedete

Este al doi-lea motan pe care Oana il pierde in ultimii ani, iar daca pe primul l-a impaiat pe acesta inca nu stim daca il va mai pastra sau nu.

Oana Zavoranu DISTRUSA! Duminica i-a murit motanul si nu-si mai revine din plans. Oana Zavoranu trece prin clipe foarte grele dupa ce ieri a anuntat pe Facebook ca este pentru a doua oara in viata ei cand pierde un motan pe care l-a iubit foart mult.

Daca in trecut toata tara stia ca Oana Zavoranu a suferit dupa ce a murit Marty, motanul ei preferat, acum a venit randul lui Muffin sa ii provoace o tristete uriasa vedetei. Oana creste mai multe pisici si le iubeste foarte mult pe toate dar se pare ca de unele se ataseaza mai mult decat de altele. In urma cu ceva ani Zavoranca si-a impaiat motanul mort, pe Marty, iar la cateva luni dupa ce el nu mai era in viata posta in continuare imagini cu ea si el impreuna pe Facebook.

Desi Muffin se lupta cu boala de mult timp, totusi Oana a crezut ca va reusi sa o invinga. Ea a apelat chiar si la fanii ei sa o ajute cu o serie de medicamente pentru a-l tine in viata in lupta lui cu peritonita infectioasa. Se pare ca totul a fost in zadar.

Oana Zavoranu DISTRUSA! Duminica i-a murit motanul si nu-si mai revine din plans

„Muffin, sufletul nostru a luptat până în ultimul moment cu cea mai cumplită boală care poate surveni la pisici…FIP, o boală letală, în urmă căreia nici o pisicuță în lume, nu a putut să fie vindecată sau să supraviețuiască! Am crezut că el o să fie primul …Muffin al nostru a luptat cu boala, mândru, ambițios și demn, vrând să trăiască. Azi (n.r. duminică) însă, la ora 18:00 inimioară lui mică și mult prea obosită de boală a cedat și restul nu mai contează…

Vulpiţa noastră frumoasă, fulgul nostru de nea, cu cel mai frumos miorlăit din lume, niciodată nu vei pleca de lângă noi! Urăsc duminica și mereu am știut de ce…acum mai mult că niciodată”, a notat vedeta pe conturuile ei de socializare.

Primul episod dureros pe care l-a trait Oana Zavoranu a avut loc in 2005 atunci cand dupa ce a murit Marty a ales sa mearga sa-l ingroape la cimitirul mamei sale, dar nu a reusit sa faca asta pana la capat. Desi a ingropat pisicul, dupa o zi a revenit si i-a profanat mormantul pentru a-l duce sa fie impaiat pentru ca era extrem de trista si si-a dat seama ca nu poate trai vreodata fara sa-l mai vada pe Marty.

Publicat: 12 nov. 2018, 10:40 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă