Oana Zavoranu DISTRUSA! Duminica i-a murit motanul si nu-si mai revine din plans: „Muffin, sufletul nostru, vulpiţa noastră frumoasă niciodată nu vei pleca de lângă noi!”

Publicat: 12 Nov. 2018, 10:40 Vedete

Este al doi-lea motan pe care Oana il pierde in ultimii ani, iar daca pe primul l-a impaiat pe acesta inca nu stim daca il va mai pastra sau nu.

Oana Zavoranu DISTRUSA! Duminica i-a murit motanul si nu-si mai revine din plans. Oana Zavoranu trece prin clipe foarte grele dupa ce ieri a anuntat pe Facebook ca este pentru a doua oara in viata ei cand pierde un motan pe care l-a iubit foart mult.

Daca in trecut toata tara stia ca Oana Zavoranu a suferit dupa ce a murit Marty, motanul ei preferat, acum a venit randul lui Muffin sa ii provoace o tristete uriasa vedetei. Oana creste mai multe pisici si le iubeste foarte mult pe toate dar se pare ca de unele se ataseaza mai mult decat de altele. In urma cu ceva ani Zavoranca si-a impaiat motanul mort, pe Marty, iar la cateva luni dupa ce el nu mai era in viata posta in continuare imagini cu ea si el impreuna pe Facebook.

Desi Muffin se lupta cu boala de mult timp, totusi Oana a crezut ca va reusi sa o invinga. Ea a apelat chiar si la fanii ei sa o ajute cu o serie de medicamente pentru a-l tine in viata in lupta lui cu peritonita infectioasa. Se pare ca totul a fost in zadar.

Continuarea articolului »

Publicat: 12 Nov. 2018, 10:40 Vedete
Pe aceeași temă